baby3_ Mavikalem pardon ?? 😀😀 iyi misiniz siz ? Ben kendi doktorumun söylediğini söyledim. Ayrıca sağlık sorusu da sormadım durumu anlattım. Ne yazıp yazmayacağımı size soracak değilim. Gidin sinir stresinizi başka yerde atın. Trip atan sizsiniz ergen gibi.
Petito35 baby3_ yok valla hep karnım gurulduyor acıktım gaz var sandım. Reglim gecikince ters yapıp doktora gidince öğrendim şok olmuştuk zaten 25 hafta kız 15 hafta sonra doğumun var demişti 😂😂😂
Tugbakose-24 Petito35 aynn doktoruma sordum bı sakınca görmedı ztn bebek suda oldugu ıcın ezılmez nefessız kalmaz korkma dedı😂 fazla yükümü vermeden yatıyrm bnde cok sukur bısey olmadı😂🙏
baby3_ Melissadamla bebek sağa yerleşti kilom az olduğundan top gibi karnım sağa yatınca vuruyo insafsız 😀
Petito35 Tugbakose-24 aynen bana da öyle dedi. Rahatsız olsa tepkiler zaten dönersin sen kendi rahatına bak bu uykuları arasın demişti o kadar haklıymış ki 😂😂😂😂
MaviDeranHazal baby3_ ben arada sırt üstü de yatıyorum çokkk dayanılmaz ağrılarım oluyor. O zaman 4 tane yastık kullanıyorum nerdeyse oturur pozisyonda oluyorum ama yine de iyi geliyor biraz olsun rahatlatıyor. Yatakta yastıktan yer kalmadı 😁
Lizbonn baby3_ 34 de de aynı sorun ve ben yüz üstü yatmaya bayılırım yatamıyorum dogal olarak bu sıralar iyice gerilmeye basladım😂zaten uykuya dalmam bile bir sorun su sıralr 🥹
Erbe baby3_ hmm ben normaldede soluma yatamayan biriyim ilk hamileleigimde sormuştum farketmez nasıl rahat edersen demişti bundada zaten sola yatirmiyor beni ters olduğu için
miracyusufveberilmoms baby3_ yani tamaö doktoru dinle de hep sola yatıyorsun kendıne zarar sağada yat arada ayrıca tekme atacak tabii ki 18 de rahatsız oluyorsan 30 . Haftada napcan hiç durmuyor o zaman 😄
Zerenella TTtutku ben şimdi anlamadım hep yatmak zorunda olan insanlar var onlar şimdi sırt üstü yatmamalı mı ? Oksijen gitmemesine dair bir araştırma açıklama va var mı zira ben gece kendimi her şekilde buluyorum
baby3_ Kbraylc canım bana doktor karnın belirginleşince sola yatmaya başla alıştır dedi 18. Haftadan beri sola yatıyorum 29. Haftadayım şuan