Sibel--dmrdvn Kızlar ben şu anda hamileyim ve grip oldum bu gribi ne geçirir bi bilginiz var mı ilaçta kullanamıyorum zaten
zeynozey Sibel--dmrdvn öksürük varsa ayva kaynatıp suyunu içebilirsin canım:) Aklıma gelen bu oldu:) ve ıhlamur içmeyi ihmat etme
Cagmer Sibel--dmrdvn bol bol meyve tüket özellikle C vitamini bana çok iyi geliyordu limonu yerdim resmen
Sevval0308 Bende aynı durumdayım çok geçmiş olsun canım. Bir bardak sıcak suyun içine yarım limon ve bal koyup içiyorum ılık süt parol bol bol c vitamini
Sibel--dmrdvn Cagmer bol bol meyve sebze türlerini çok tüketiyorum ztn canım limonu çok seviyorum ama tüketemiyorum doktor çok yeme düşüğe yol açarsın dedi Allah korusun
Cagmer Sibel--dmrdvn meyve düşüğe mi sebep oluyormuş. İlk defa duydum. Benim çoktan düşmesi lazımdı o zaman çünkü hayvan gibi meyve yedim hdjdjshshshs şu an 39+1 deyiz
Sevval0308 Cagmer Allah korusun limonun kan sulandirici etkisi olduğu olduğu için ilk üç ay dikkatli kullanın deniliyor. Ama koruyan rabbim koruyor insaallah