72727 boymomyz Bendekıler ikiz diye doktor erken başlaybılır dedı mide bulantısı kasık adt agrısı ne ararsan var🤦🏻♀️
boymomyz 72727 Ayyy gözünaydın canım 🥰 Bende 1 tane gördü Eşim daha ikiz olsaydı dio sanki kendi doğuracak 😂
72727 boymomyz teşekkür ederim canım senınde gözün Aydın 😊🙏 vala onlara kalsa üçüz isterler 😂😂gelsın kılolar🤦🏻♀️
boymomyz 72727 Arkadaşım üçüz doğum yaptı 99 kilo kalmış 90 a düşmüş 99 la doğum yaptı şuan 87 felan hiç merak etme hemen verilir canım 🥰
[silindi] Bende 6+2 / belirttiler 2 gün sonra durdu ne mide bulanti me göğüs hassasıyeti. İnsallah carsamba günü kalp atişini duyarım ilk gebelıgım düsük olduğu için korkuyorum
boymomyz [silindi] Hepimizin derdi aynı mı ya 🙄 Toplama gibiyiz kaybeden kaybedene . Benimde bi kürtajım var akışına bıraktım kabullenemiyorum bi süre inanamıycam böyle heves edesim geliyor sonra diyorum dur bekle 9-10 haftalık olsun ozmn heves et
boymomyz 72727 Keşke alsam canım 😅 Sende alır verirsin merak etme bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş alınırda verilirde ☺️
mucizebebek_ boymomyz sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar yaşatmasın🙏 farklı oluyormuş gerçekten amann sağlıklı olsunlarda dayanacaz yapacak bişey yok 🌸🫂
boymomyz mucizebebek_ inşallah canım pıhtılaşma iğnemi kullanıyorum günlük gerisi rabbime kalmış bakalım 🤲 Hayatımda en korktuğum şey iğneydi kürtaja uyutulmadan girmiştim sonra pıhtılaşmam çıktı korka korka vurduruyordum eşim vardiyali calısıyor bana kaldı iğne işi tansynum düşüyor bugün denedim bayılıyordum 🤦🏻♀️
Nslykt Sehernaz_12 ayy bende 5+3 oldum 16 sında randevu aldım aynıyız canım ben 4+6 da gittim keseyi gördüm sende görürsün büyük ihtimalle
Fasulyemmm Sehernaz_12 Bizde 5+4 olduk. Keseyi 4+4 de gördük.perşembe günü bir kere lekelenmem oldu. Kontrole gittim. Bi iğne yaptı ve bir hap verdi tutunması içinmiş. Ama bence tutuma göstergesiydi. Bir daha gelmedi. Haftaya perşembe yine çağırdı. Bakalım kalp atışını duyacak mıyız?