Buketrana Merhaba arkadaşlar bir buçuk aylık hamileyim hiç Birşey yemiyorum ne zaman iştahım açılacak aşermerlim ne zaman başlıycak kaçıncı ayda yemeye başladınız🤗
Momsy410 Buketrana 5 aylik hamileyim canim bi kac kez dondurma cekti ama asermemidir emin degilim hic bir yiyecege deli bi istek duymadim
Mhrbn44_ Buketrana ben 4 ay bisey yiyemedim canim ondan sonra yemeye başladım ama kişiden kişiye değişir tabi aşerme olmadi bende hic 33 haftalik olduk ama canim bisey çekmedi öyle normal yeme icme devam ediyor
Edafmo Buketrana ben hamile değilken de sürekli ay şu olsa da yesek, şunu yapam da yiyek tarzında biriydim hamileliğimde de aynıyım ama böyle uykularıma girecek kriz yaşatacak şekilde canım hiiçç bişey istemedi. 27+1 deyim😂
2022bebeki Buketrana Hiç asermedim iştahım da artmadi 33. Haftalik oldum. Resmen bebek beslensin diye yiyorum 😬
Pinarbek Buketrana ilk hamileligimde hiç asermedim ama bu bı baska oldu benim daha öğrenmeden herşeyi canım çekmeye başladı 17haftalik olcam yeni yeni azaldı 😁