Svalpydn35 Hanımlar epilasyon cihazı önerisi istiyorum kullandığınız ve memnun kaldığınız…xiomi nin lazeri var evde ama hamilelik nedeniyle kullanamıyorum. onun yanina extra bi de guzel uygun fiyatli bi epilator almak istiyorum kol alti icin fln.
Summerwine Svalpydn35 braunun eski modellerine bakabilirsin uygun fiyatlı.Bence piyasada en iyisi o.Ben Philips kullanıyorum ama önermem
gizgizz Svalpydn35 bende de braun var önceki makinayı ilk epilasyonumdan üniversite bitene kadar kullandım valla. Sonra yine braun aldım lazere gidiyordum ama illa ki kalıyor ve şimdi de hamile olunca kalan 3-5 tüy onları da makinayla hemen alıyorum elimin altında çok iyi oluyor
Svalpydn35 Summerwine teşekkür ederim önceliğim Braun ama Philips icin de acaba mi diye dysunmustum sonucta elektronik esyada philips guzel ve kaliteli oluyo yaa
Summerwine Svalpydn35 kalite olarak Philipste çok iyi ben 8 sene olacak hala kullanıyorum ama modelin şeklinden ötürü sanırım bazi yerleri ekstra geçmem gerekiyor.Braunda tek seferde alıyordum o yüzden.Yoksa taş gibi hala
gizgizz Svalpydn35 onu hiç bilmiyorum ya diğeri bozulunca 1-2 sene önce almıştım ama inanın hatırlayamadım kutusunu falan da attım 😓