rkymrsn Kızlar acil yazın. Her 10dk da bir ya da 12 dk. Sancım geliyor bir dakika sürüyor geçiyor sonra tekrar 10 dk sonra yine geliyor düzenli tuttum ve saat 6 buçuktan beri böyle sizce hastaneye gitmeli miyim ?
rkymrsn rkymrsn Normalde günde iki üç kez gelir geçerdi şimdi 10dk da bi geliyor gidiyor sonra tekrar geliyor
twofruits rkymrsn takipli olduğunuz doktora ulaşma şansınız varsa bi görüşün hastane evinize çok yakınsa sancı aralıkları 7 dk da bire düşene kadar evde bekleyebilirsiniz ya da sıcak bi duşa girip hastaneye gidin direk risk almayın
Acmom rkymrsn istirahat edin, sıcak duşa girin 10-15 dk eğer ağrılar geçerse yalancı sancı, gerçek sancı hiç bir şekilde geçmez dedi doktorum.
rkymrsn Acmom Ilık duş aldım geçer gibi oldu uzandım yine başladı 10dk da bir geliyor 40 saniye ya da 1 dakika sürüp geçiyor
rkymrsn Mavikalem ama hep aynı acı seviyesinde geliyor artmıyor ağrı Aynı seviyede sadece düzenli geliyor
Zynpmeva rkymrsn ben de hastaneye bu şekilde güle oynaya gittim 3 cm ile yatış verdiler sabah doğurdum gidin bence
Acmom rkymrsn doktor veya hastaneniz ile görüşün isterseniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşallah ☺️
Mavikalem rkymrsn Onemli olan düzenli gelmesi duruma göre doktor gönderir ya da yatış verir. Sen yine git