Prenses34_annesi _anneler sen yediysen ben direk yutarim kız bu ne minnacık bu bebe anaa biz çok büyümüşüz ya 😂😂
Prenses34_annesi Aaaysee 5dir en fazla diye düşünüyorum hadi en düşüğü 4 diyim 2 de görüleceğini pek sanmıyorum kucucuk
Hanife12_ Prenses34_annesi valla benim 7 de bile noktaydı sadece kalp sesin duymuştuk 11 de gittiğimde bebek gibiydi
gizem3435 _anneler sanırım ilk gebeliğiniz ve acemisiniz. 2+1 ne oluyor anlamadım? En erken 4 haftalık anlaşılır bı adetinin geçmesi lazım.
Rapunzelinanasi _anneler koz kese 4-5 haftada oluşuyor ya 😂 bebeğin kesede oluşumu 1 haftalık falan demek istemiştir doktorun 🙈 hayır doktorun da garipmiş resmen kafa karışıklığı oluşturmuş 😂
dilos011 Hayır profiline girerseniz 15 gün önce 7 haftalık yazmış bayan yanlış yazmış büyük ihtimalle
_anneler Arkdaşlar bu fotoğrafı aslında bugün çekmiştik 6 haftalığız 6+1 benide yorumlarda şaşırtıyorsunuz nasıl cevaplıyacağımı şaşırıyorum😅
Deletedmom_21 Buda TROLLLLLL 2 HAFTA ÖNCE 7 HAFTALIĞIM YAZMIŞ, ŞİMDİ 6+1 HAFTALIK HAMİLEYİM DİYE AÇIKLAMA YAPIYOR. HİÇBİR YORUMADA CEVAP VERMEMİŞ ŞİMDİYE KADAR. FAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE