Oseb Kizlar 11.haftada neler yasiyorsunuz yada yasadiniz . Benim cok kasik agrim ve bel agrim var normalmidir kontrole 1 hafta var daha dustan sonra oldu bu agrılar
Htccprz Oseb Gayet normal endise etmeyin benim de öyleydi kanama veya şiddetli ağrınız yoksa sorun yok
Hafizzeynep Minnoshamis Oseb hanımlar bir de banyoda çok sıcak suyla yıkanmayın. Bende burda öğrendim doğumda sıcak su tutuyorlar bellerine Doğum kolaylaşsın diye Allah muhafaza dikkat edelim.
Mtsz4334 12 oldum bugün karın ağrım ve kahverengi leke oldu doktora gittim bebekte sorun yok ama düşük riski olabilir diye fitil verdi 😔 kasıklarım batıyor ağrıyor iki haftadır normalmiş rahim büyüyor.
Oseb Mtsz4334 allah sizi bebeinizi korusun insallah hepimizi korusun saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Htccprz Oseb Dinlendiginizde geçiyorsa da sıkıntı yok içinizi ferah tutun ilk zamanlar oluyor böyle aşırı şiddetlenirse hastaneye gidersiniz
mervenin_bebisi Ben de 11+3 oldum kasıklarımda değil ama kuyruk sokumunda acayip ağrı batma var böyle olan var mı kızlar?