Prenses34_annesi 18 yaşındayım 32+0 haftalık hamileyim ilk gebeliğim kız bebiş geliyor Sultangazi medigold özel Sultan hastanesine gidiyorum ya siz? Hadi biraz sohbet muhabbet edelim sıkıldım 😂🥰
Guldenn Prenses34_annesi anam sen bebeksin daha Allah şimdiden analı babalı büyütmeyi nasip etsin genç anne… Bende devlet hastanesi Zeynep hazal a gidiyorum şimdilik daha sonra irfan beye gideceğim 13 haftalık hamileyim 2. Bebem olacak inşallah
Prenses34_annesi Boncukveannsi olsun canım birşey olmaz çocuğumuzla büyürüz işte ne güzel daha kolay olur🥰😂😂
Prenses34_annesi Guldenn amin İnşallah canım benim çoktan doğumumu yaptım bebeğim 3 ay 6 günlük Allah’a şükürler olsun her günümüz güzel geçiyor İnşallah sen de ikinci bebeğini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Evet biraz genç anneyiz 🥰
Ulkuuuu Guldenn bende irfan beye gidiyorum henüz 9+6′yım İrfan bey doğum yaptırmıyormus diye duydum Sizin bir bilginiz var mı
Guldenn Ulkuuuu sezeryan doğuma giriyor sadece diye biliyorum zaten doğum için 500 evler şafak hastanesine yönlendiriyor ben ilk doğumumu orada yaptım