Gulsenagc Kızlar 29+5 haftadayım bebek bugün sadece 2 kere hareket etti . bu haftalardan sonra hareketleri takip etmek gerektiğini duymuştum nasıl sayıyoruz ve kaç saatte ne kadar Hareket etmeli?
Esracim Gulsenagc hiç saymadim valla. Benim bebek bazen çok hareketli bazen sakin iki üç defa hareket ediyor. Doktoruma sordum sürekli olan bı durumsa normal dedi
Sbrygl1 Ben saymıyorum yani o kadar çok hareket ediyor ki sayamam sadece yorulduğum günler hiç hareket etmiyor korkuyorum tabi hemen dinleniyorum ve tatlı bişeyler yiyorum hareket ediyor hareket etmezse doktora giderim hemen
Unzile35 Gulsenagc ayakta veya yorulduysanız hissetmemiş olabilirsiniz bugün tekrar yatarak dinlenerek bakın bu haftalarda sırt üstü yatınca daha net hissediliyor tatlı bir şeyler yiyin uzanın
sudamlasi Gulsenagc ayaktayken, hareket halinde, yorgunken bebeğin hareketlerini hissedemezsin bol bol dinlen🌼
Gulsenagc Ya kızlar 4 gün önce kontrolün vardı birde bebek ayakta duruyordu ondan hissetmiyor olabilirmiyim
YagizAsyaMom Kızlar haraket sayma işlemi bebeğin haraket siz olduğu günlerde yapılmalıymış günde 10 haraket yeterli oluyor. 29.haftadan itibaren çünkü diğer haftalar hala düzensiz ne saati saati ne haraket eder yada düzenli olmaz 25.Haftalar çok erken
Kubdenya Gulsenagc ilaç kullanıyorsan yorgunsan hareket etmiyor gibi oluyor. Dinlen sol tarafına yat 1 saat bekle .bazen bizim de hareket etmiyor 32+4teyiz
Gulsenagc İlaç. Sadece kan ilacım var genelde bütün gün yatıyorum fazla işim olmuyor günlük rutin işler
Haticemustafa Gulsenagc canm Tekmeleri Icinde kimildamalari suzulmeleri Saga sola toplanmalari dahil 1 gun sabahdan ertesi sabaha kadr en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor onun altindan olursa doktoruna danışabilirsin Benim doktorum öyle demisti 😊
Gulsenagc Haticemustafa bende o şekilde saydım ama 10 bulmadı bazen hareket ediyor çok tuhaf ya benim cocugum 🙄🙄🙄