2022bebeki tecrubesizanneadayi12 Mercimek çorbası,Hazir tepsi böreği, et ya da tavuk sote hazır doğranmış alirsiniz kasaptan kolay olur yanina da meşrubat okey🤣
tecrubesizanneadayi12 ipekmom_ aslında pide içini kendi hazırlar eşimde götürebilir mantıklı bir fırın araştırayım öyle fırın var mı buralarda bilmiyorum
tecrubesizanneadayi12 berceste5155 eşim hiç beceremiyor inanki birazda pimpirikliyim adamın yaptığınıda beğenmiyorum o yüzden şimdi bile zorlanıyorum napıcam hiç bilmiyorum
berceste5155 tecrubesizanneadayi12 kız yaptığını beğenmiyorum deme hiç yapmaz sen ufak ip uçları ona dikkat ederek yapsın beğenmesen bile beğenmiş gibi yap takdir et yapa yapa öğrenir sürekli yapmasa da öğrensin
tecrubesizanneadayi12 Ellia aynen öyle canım valla aradığından beri düşünüyorum işin kötü tarafı yemek bir şekilde olur ama evide b*k götürüyor geçen hafta hastaydım bu haftDa elim böyle iki haftadır ev uçtu gidiyor
tecrubesizanneadayi12 berceste5155 hiç yapmıyor zaten bacım elim böyle diye şuan yapmaya çalışıyor ama beni sinirden çıldırtıyorü
1anne2bebek__ tecrubesizanneadayi12 tek ellesin sana bir de yemeğe mi geliyorlar. İlginç. Bazen ne yazacağımı şaşırıyorum 😄