Hafsaomer Kızlar ben bıtkisel tedavi geçirdikten sonra (eşimde varikosel vardı) gebe oldugumu.ogrendim ve şuan çok sabirsizim bir an önce doğsun istiyorum zaman geçmiyor sanki size de öyle mi? 30+6 dayiz
Pemberuya Hafsaomer sizin yine az kalmış valla benim 2. Kez düşük riskim var ve aylarca yatacağım gibi duruyor kimse de yok sıkıcı baya😀🤷♀️
Nurinan Hafsaomer kız bugün dogurali 22 gün oldu hamileyken zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyordu gelmiş geçmiş şimdi de hamileliğimden hiçbir şey anlamadım diyorum😂 ah bu insanoğlu ne nankör 🤦🏻♀️ şükür aldım kucağıma sende alırsın inşallah kuzum tadını çıkarmaya bak ben şimdiden karnimdaki günlerini özledim allahim herkese yaşatsın 💓
SuperMom3 Hafsaomer 30 a kadar iyi gittide gerçekten artık geçmiyor 32+5 haftalıgım ikizlerimi bekliyorum bakalım 😍
Mello29 Hafsaomer Ay 26.haftadayim ögrendigimden beri 22 hafta gecti ama sanki 22 yıl gecti hayatimda hic bu kadar zorlanmamistim hamileligi hic sevmedim. Saglikla zamaninda dogsun ve hem bebegime hem bedenimde yalnız oldugum günlere kavusabileyim istiyorum.
Zeynep_Asellll 32+5 olduk kızımla. Zaman geçmiyor ve midem afedersiniz ama sürekli ağzıma geliyor. Vajina ve belde sürekli ağrılarım var. Bebek erken gelecek gibi hissediyorum kızlar. Artık 5 dakikalık iş yarım saatte anca bitiyor😣
Hafsaomer Zeynep_Asellll gerçekten çok zor daha dünyaya gelmeden anlıyoruz anneliğin zorluğunu Rabbim imtihan etmesin insaAllah kolay gecirsin
Ali-Kaanin-Annesi Hafsaomer 36+6 haftalık hamileyim bende her an doğum olabilir dedikleri için zamanın önemi yok diyorum ama bir an önce kucağıma alsam da kurtulsam diyorum çekilmez hâle geldi çünkü sabırsızlıkla bekliyorum 😅🤭❤️👼🏻
sayre Hafsaomer aynen ya vallahi bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum hem de biraz doğumdan korkuyorum 😃 çok degisik bir süreç
Sedamete Hafsaomer ben hiç sevmedim ilk 3ay bulantı kusma 2.3 ay kanama ve yatış son 3ay da aşırı ağrılar rahim ağzı kısalıyor yok protein kaçağı yok şu yok bu artık çok yoruldu zihnim de bedenim de normal geçse mutlu olurdum ama maalesef canım Rabbim herkese kolaylıklar versin 🙏🏻