babysevgi diyar123 merhaba ben medela kullandım elektrikli olarak pil takarak da kullanblrsnz dışarda cok memnundum. Fyatı yüksek tabi
Bayancorek diyar123 Kiwi marka kullanıyorum 3.5 aydır memnunum, elektrikli. 🙏🏼 Manueller boşa vakit kaybı bence.
Gamzeerdgn diyar123 kiwi marka aldım trendyoldan elektırıklı çok rahat bebek emıyor gıbı cekıyor manuel ıle sütüm gelmiyor sadece fişe takılı çalışıyor
diyar123 Bayancorek sadece 2 gün okulum olduğu için ayrı kalacağım o yüzden manuel mi alsam acaba diye düşündüm
Bayancorek diyar123 ben bütün evdeyim ama pratiklikten ve teknolojiden yanayım öyle şeylerde. Görümcem mesela yarım saatten fazla uğraşıyordu elle, benim 10 dkda bitiyor kalan vakitte hem ev işimi yapıyorum hem bebeğimle ilgileniyorum.
prematureannesi_ diyar123 lansinoh hem elektrikli hem manuel kullandım bebeğim küvözdeyken bir numaralı yardımcı elektrikliydi sende okula gidecekmişsin elektrikli daha iyi derim.
Leylaayla Kizlar sut sagma pompasi kullanislimi yanu almak icin degermi yoksa dogumda sonrada almak olurmu