Deletedmom_21 Az önce duştayken gördüm, baldırımın arka kısmında küçük küçük damarlar belirginleşmiş. HAMİLE DEĞİLİM, DOĞUM DA YAPMADIM. Başına gelen varmı? çok kötü gözüküyor. 😓
sedamom00 Deletedmom_21 bn de var senin ki yine iyi bnm ki daha çok ikisin de de var (not doktora gitmedim halen duruyor bekarken vardı
Deletedmom_21 hemsireacemianne Nursl7 SiriusA Dark Kızlar peki nasıl geçiyor bu varis? Lazer işlemi mi yapılıyor?😬😓
Dark Deletedmom_21 bunların çorabı oluyor en basit yöntem o. Başka tedavi yöntemleri var ama sizin o kadar çok değil
berceste5155 Deletedmom_21 benim annemde var amcamda da vardı onun ki son noktaya gelince o damarı aldılar kurtuldu ama anneminki dağınıkmış birden fazla damardaymış onun tedavisi yok dağınıksa tekrarlıyormuş
Deletedmom_21 sedamom00 ya şimdi kış pantolon falan giyeriz de yazın bu kötü gözükmez mi ya of bir de bu çıktı başıma😓😓
BBuseY Özelikle çok ayakta durmaktan ve rahatsız eden yüksek topuklu ayakkabılar kullanmaktan oluyor 🌸
Elifengin Deletedmom_21 benim doluuu bacaklarımın üst kısmı mosmor, soğuk su, yğzme dedi doktor ama geçmez. Bende bide iç varis var…çok ayakta durmaktan oluyor malesef
yagmur0504 Deletedmom_21 Bendede var canım. Çok araştırdım hiç bir çözümü yok. Doktor ailede varsa ırsidir. Yoksa meslek hastalığı dedi. Yani kuaförsen yada işin sürekli ayakta durmaksa. Tavsiyesi şu oldu doktorun en iyisi bisiklet sürüp kas yapmak ilerlememesi için varis çorabıda büyük bir etken tedavide. Çok geçmiş olsun arada fırsat buldukça ayaklarının altına yastık kat dinlenir. 🙏
Deletedmom_21 yagmur0504 Anladım canım❤ Yok hiç ayak üstünde durmuyorum evin içindeyim çalışmıyorum da🤦🏻♀️😓 varis çorabı alacağım teşekkür ederim
Oznurtopal Varis çorabı alabilirsiniz. Bir de uzandığınızda ayağınızı yükselterek yatın altına yastık koyun