Merhaba bugün SAT a göre 40+1 oldum, benim gibi olanlar var mı toplaşalım, doğum için neler yapıyorsunuz?

Bugün kontrolüm vardı Nst de sancılar 20-70 arasıydı ancak bebek kanala girmemiş, 40+4 de tekrar görecek doktorumuz eğer hala kanala girmemiş olursa 41 veya 41+1 de sezeryan önerdiğini söyledi. Günde 15-17 kat merdiven çıkıyorum, baby weight TV kanalındaki ‘activating labor’ egzersizi ve diğer kanala girme egzersizlerini yapıyorum. Ama tık yok. Moralim bozuldu, normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorum ama sanırım sezeryan olmak zorunda kalacağım😔

Acmom aynı şeyi yaşıyoruz🥹 39+3 üm bugün doktor 40 dolunca gel tetiklicem diyo ama bebek kanala girmedi. Hergün 2 saat yürüyorum sıcak suda bekliyorum merdiven in çık yapıyorum o egzersizleri de yapıyorum ama tık yok😂 nst de sancı bile çıkmıyo

MerveYagiz Meryem ana otu bile koydum ben suya. Sancım geldi geçen oh dedim geliyor ama maalesef yok. Doktorumla çalışan deneyimli bir ebe var ahududu yaprağı çayı iç günde 2 fincan dedi onuda zor buldum içiyorum her gün düzenli hurma, merdiven, egzersiz, ananas yiyorum olmayınca olmuyor sanırım pes etme noktasındayım şuan, sezeryan günü düşünüyorum :c

Instagramda @mahiyeebe die ebe var bal ve çörekotu karışımı tavsiye ediyor sancıları başlatıyormuş isterseniz bakın yarından itibaren bende denemeyi düşünüyorum

Acmom aynı noktadayız gerçekten sıkıldım insanların sorularından da sıkıldım.. 😂

Ayslpmk artık her şeyi denemeye açığım ben valla bakayım teşekkürler

MerveYagiz

MerveYagiz bende öyle maalesef son 1 aydır ne zaman sorsalar 1 hafta 10 gün kaldı diyorum. Birde 35+5 Haftada miyom kaynaklı ağrım oldu ciğer geliştirici yapıldı. O zamandan beri herkes çocuğu doğdu doğacak zannediyor. Ama tık yok 😅

Acmom 😂 valla artık doğurmadın mı hala? Gelmedi mi? Sorularından bıktım😂 şimdi oturucam çörek otu filan yicem🤪