Deletedmom_53 3+6 hamileyim. Beta değerlerim şöyle 6 Aralık 70 8 Aralik 155 10 Aralık 546 Değerler fazla değil mi ? Normal mi ? Çok korktum. Mol gebelik dış gebelik vs… olabilir mi ? Daha 3 +6 yım. 4 haftalık bile olmadım. Bilenler yorum yaparsa Çok sevinirim🤲🤲
ikincikezanneyim Deletedmom_53 dış gebelik vs durumlar ultrason ile değerlendirilir canım beta normal bir değeri hesaplamak içinde 2 ile çarpacaksın 😊
AyFa1608 Deletedmom_53 yok canım normal herkesin beta artışı farklıdır korkma. Değerlerin gayet güzel sağlıkla kucağına al inşallah herkes iki günde bir iki kat artması lazım diyor belki ona kıyaslayıp fazla diyor olablirsin ama o en az artması gereken gibi bişey seninkiler güzel. 🥲Kimyasal falan olsa değerin artmaz düşer
Tubatgn Deletedmom_53 Ben 3+5’te öğrendiğimde 1420 beta değerim vardı canım. Bu döllenmenin erken olması ile ilgili. Ki normali 2 katı artması bu şekilde anlaşılmaz ultrasonda anlarsın. Ama böyle düşünme hiç
Deletedmom_53 AyFa1608 çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz❤️❤️ Kimyasal degil biliyorum. Onu yaşadım ama dış gebelik veya mol gebelikten korktum
AyFa1608 Deletedmom_53 dış gebelik anca ultrasonla görülür canım betayla alakası yok. Daha hamileliğin en başındasın böyle kötü kötü düşünüp kendini strese sokma daha yeni yeni oluşuyor bebiş iyi düşün iyi olsun🥲
ikincikezanneyim Deletedmom_53 fazlasına takılma sağliklı gebelikte beta hızlı artar benimde fazla ilerlerdi oğlum oldu sağlıklı şükür bir sorun yaşamadık. Bunda o kadar hızlı ilerlemiyo mesela yani her hamilelik bir değil . Tam 2 kat artacak diye kural yok zaten 2 kattan az artıyorsa sıkıntı çıkıyo sonucu . Çoğul gebelik ve sağlıklı gebelikte beta artısı hızlı artış gösteriyor. Seninde gayet güzel endişe etme
Tugba0133 Deletedmom_53 korkma lütfen değerlerin güzel görünüyor illa tam 2 kat artacak diye bir şey yok sağlıkla ilerlesin inşallah
Tubaa41 12 haftalık gebeyim benim beta artışıma benziyor aynı . Hatta doktorum beta iyi artmış çok güzel . Bazen böyle artışlar çoğul gebeliğide gösteriyor olabilir demişti. Ama dış gebelik böyle artmaz bi yükselir sonra düşer bidaha yükselir içini rahat tut :)
Deletedmom_53 Tubaa41 inşallah kuzum. Rabb’im sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin sonra da darısı başıma olsun🤲❤️
Hallerimvarbenim Deletedmom_53 Kız benim 4 haftalıkken 20bindi betam🤣 4 haftalıkken 200 olan da var mol gebeliğin beta değerleri aşırı yüksek üç basamaklı binlerde korkulacak birşey yok işin rahat olsun artışların güzel olmuş
Deletedmom_53 ikincikezanneyim Allah razı olsun. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var❤️ Kaybım olduğu için her şeyi negatife çekiyorum. Endişeliyim. İnşallah sağlıcakla kucağıma alırım. İnşallah sizin artışınız sa güzel ve sağlıklı olur
ikincikezanneyim Deletedmom_53 amin canım cümlemiz inşallah sağlıkla kucagımıza alıp büyütürüz bebeklerimizi. Kayıpla alakası yok emin ol ben ilk gebelikte de şimdi de en ufak şeyde kafama takıyorum birşey oldu olacak diye , annelik iç güdüsünden oluyor, belim ağrısa korkuyorum karnım ağrır korkuyorum. Doğunca geçer dedim doğunca da aynı oluyosun ateşi mi çıktı bir yerine mi bişey oldu niye ağladı niye yemedi niye uyumuyo yani kısaca annelik böyle bişey hep endişe hep evham. 😊🙏