Ferahkabay Merhabalar arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında devlette ayrıntılı ultrason çeken var mı çektiyseniz hangi hastanede nasıl baktılar ilgi var mı düzgün bakılıyor mu yazarsanız yanıt verirseniz sevinirim
Kayaozge Ferahkabay Merhabalar ben dr. Sadi konuk eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım bayan bi doktora denk geldim ama doktor çok ilgiliydi en ince ayrıntısına kadar bakıyor ve seni bilgilendiriyor memnun kaldım yani giderseniz tavsiye ederim
Kayaozge Ferahkabay Tabi önce kadın doğum doktoruma gittim o beni perinatoloji bölümüne kaydımı açtı öyle gittim
Ece0 Ben de cam Sakura da yaptırdım çok memnun kaldım. 40 dkya yakın sürdü. Renkli de gösterdi telefonumla fotoğrafını çekmiştim.
Bebekliannee Ece0 doktorun ismi nedir. ? Nasıl randavu alabildiniz acaba. Randavu tarihinde direk bakti mi
egesmommm 20152018 iki hafta boyunca tüm istanbul genelinde randevu kovaladım. O şekilde bulup alabildim perinatolojiden
Bebekliannee egesmommm mhrs den mi aldınız randavuyu. Doktorun ismi nedir. Ben MHRS den randavu bakınca bazı hastanelerin altında ayrıntılı yapılmamaktadır yazsisi yazıyor çoğu böyle