Melissargun Kızlar doktorum bu ilacı verdi 2 gündür içiyorum bu sabah kalktım afedersiniz ama ishal olmuşum Karin agrım var , bu ilacı kullanan var mı? Kullanıpta ishal olan ?
Bahar11mucize Melissargun ahhh keşke isal etse benide kabız etti bende 12. Haftadan beri kullanıyorum 29+1im düşün neler çekiyorum 😣
Kubranurbulur Melissargun ben 2 3 aydır kullanıyorum canım ishal yapıyor ara sıra kabız da yapıyor değişiyor o biraz evet karın ağrım da var ama bunun ilaçtan kaynaklandığını düşünmüyorum dışkının rengini değiştiriyor en sık görülen yan etkisi bu ve ishal kabız 🙈
mmhanBakrGlbahar Melissargun ben de kullandım Canım ve hep ishaldim değiştirdik ama o da ishal yapıyo kabız olmaktan iyidir bence😀
yesillimonn Msalbyrk Bende bu sabah basladim ama ictigime pişman oldum mide agrisi kusma yapti bi daha icmeyi düşünmüyorum siz devam ediyomusunuz hala 😐
mehtap28 yesillimonn sabah cok erken saatte kalkip icin tekrar uyuyun ben öyle yapiyorum yan etkileri azaliyor böylelikle tavsiye ederim
Msalbyrk yesillimonn iki gün denedm daha da icmedm doktora da dedm zehr edio bana günlerimi dedm tmm brak dedi. 1 aydr kullanmyorm ilac fln
mehtap28 Melissargun 2 aydir kullaniyorum ve inan 2 aydir ishalim su son zamanlarda da mide bulantisi yapmaya basladi hem de her sabah 6:30 da alip tekrar yatiyorum
Simay1905 Ayy o ilac bi feciydi ya bende midge bulantisi yapiodu kokusu fena agir ictikten sonra fena bi koku oluyodu ve o koku kusturuyodu yani ben Boyle rezil bi lilac gormemistm dr.a soyleyince folbiol le degisti ve daha rahatim
HafizeAh Melissargun ben 4 aydır falan kullanıyorum. Dr umun tavsiyesiyle son 3 gündür sabah akşam alıyorum kan degerlerim düşmüş. Kakanın rengi dışında bende başka yan etki yapmadı.