Momanddad Bugün az önce yaptığım teste göre 4 haftalık hamileyim , sabah detox için 1 litreye yakın maydonoz , rezene , nane çayı tükettim . İnternette çok kötü şeyler yazıyor düşüğe sebep olur mu lütfen yardım
sinoli Momanddad Keşke emin olmadan o tür şeyler tüketmeseydiniz hem test verip hem suyu içmeniz yanlış olmuş biraz ☺️ Sağlıkla tutunmuş inşallah annesi bişey olacağını düşünmüyorum sonuçta dolu dolu bir maydonozu tüketmemişsiniz karışımlar var, siz yine kanamanız vs. şeyler de doktora gidin ya da danışın 🙏🏼
[silindi] Momanddad kız millet hamile olduğunu bilmeden içki içiyor sigara içiyor bir şey olmuyor doktor farkedince kesin diyor sana maydonoz suyundan nolur ? Ayrıca senin daha içinde bebek bile yok döllenen embriyo var kalbi bile atmıyor, bence hiçbir şey olmaz boşuna endişelenme
prensannesii_ Momanddad kiz yok birsey olmaz bende bilmiyordum zayıflama çayları içtim spor yapıyordum deli gbi hic birsey olmadı cok şükür ineternette her yazana inanirsak ohoo yandık ben folbiol kullandım hamileligim de o zaman da folbiol cok ağır otizm yapar yazıyordu şuan birseyyok çocuğunda yani demem o ki her söylenene yazana inanma Allah büyüktür birseu olmaz
Tugcealya Momanddad sana birsey söyleyeyim mi olcagi varsa olur ama olcagi yoksa da hiç bir türlü olmaz benim hiç hamile olabileceğim aklıma gelmezken adet olayım çözülsün diye maydanozu kaynatıp 2 kupa suyunu içtim 1 bardak adacayi içtim 1 hafta sonra öğrendim ki 6 haftalık hamileymişim çok şükür birsey olmadı tabii belli de olmaz olabilirdi ama olmayınca olmuyor işte simdi 38. Haftamdayim perşembe günü doğuma gircem korkma ama bundan sonra çok çok dikkat et kendine
Momanddad sinoli hiç öyle bir şüphem yoktu kasıklarımda ufak ağrı hissettim sadece hemen test yaptım pozitif çıktı gördüğümden beri ağlıyorum , ben ona zarar verdim diye , 1.5 yaşında kızım var emziriyorum bütün endişe korku şaşkınlık bir arada
sinoli Momanddad Kızınız çok küçük değil ya morelinizi bozmayın inşallah ikisi bir arada sağlıkla büyürler, ablamın da öyle oldu çok ağladı etti ama şimdi ikiside büyüdüler 4-5 yaşlarına geldiler anaokuluna gidiyor aynı sınıftalar 🙈 Bişey olmaz inşallah 🙏🏼 Rabbim korur onu 🥰
Momanddad sinoli içim rahatladı çok teşekkür ederim 🙏🏻 Rabbim isteyen her kadına nasip etsin inşallah Allah razı olsun 🌺
Momanddad [silindi] Aaaa sen benim bebeğime döllenen embriyo mu dedin çok ayıp teyzesi üzülür 😅 çok teşekkür ederim canım gerçekten aşırı endişelendim bi an düşüğe sebep olur diye
Momanddad prensannesii_ Ay valla sağolun kızlar içim rahatladı ya 😅 İnternete kaldıysak çok doğru hepimizde bir sürü sorun var 🥰
prensannesii_ Momanddad vallahi başım ağrıyor yazsan beyin tümörü çıkıyor o yüzden bakma İnternete :))