Nnagihanlermii Ya ben gerçekten hiç bişey yemiyorum süt yoğurt yumurta tiksiniyorum.20+4olduk salı günü detaylı ultsrasona girdim doktor 400grm dedi ve bir hafta önde gidiyo dedi çok sasırdım 😁😁
Yaceemm 386 bu haftalarda bebeğin kilosu çok fazla birşey ifade etmez canım. Ben 29 da iken önde mi dedim o şuan belli olmaz 32 den sonra yörün yaparız demişti
Ilaydaile Canım 18 haftalıkken 300grdı benmki şimdi 20. Haftamdayım bilmiyorum. Çok fazla dikkat edince bebeğe tam tersi bi yararı olmuyo bence. Muz ceviz tarzı şeyler bol bol ye kaşar kilo yapıyo diyolar kaşar ye
Nnagihanlermii burcuozturk meyve canım cok istiyor yiyorum avut çuburda hiç yemiyorum anlamadım valla😁😁
burcuozturk Deletedmom434 tamam canım cok sagol bende şu tsh belasından 11 den önce kahvaltı yapamıyorumda dedim o mu etkiliyo diye 😘☺️
asminko345 burcuozturk 21 de 590 dı kuzum tavuk muz ye ama şuan önemli değil kilosu son aylarda çok alıyorlar
Totuu 19+3 277gramdi.doktor haftasiyla uyumlu dedi.endiselenmeyin,ters bir durum olsaydi doktorunuz soylerdi😌
burcuozturk Yaceemm hayır yemekten degıl bende yüksekliği uyku yapıyor kafamı kaldıramıyrum yataktan o yüzden bide alerjim var burun tıkanıklıgından bütün gece uyuyamıyorm kahvaltyıda 11 den erken yiyemiyorm ondan.