SiriusA Günlerdir sırt bel ağrısı nefes darlığı çekiyordum bütün covid olduğumu öğrendim. Doktor ecoprin al dedi ama anlamadım internette gebelikte kullanılmaz diyor. Vardır bi bildiği dicem içeceğim ilacı fakat içim de rahat etmedi
Zeynayzey SiriusA balka ne gibi belirtiniz vardı inanın test yaptırmaya korkuyorum üç gündür tat yok koku yok heryerim ağrıyor
323832 SiriusA ecopirinin gebelikte sakıncası yok 32.haftaya kadar kullanılabilir bizde kullanıyoruz ama pihtilasma sorunumuz var doktor covidden kaynakli kanda pihtilasma olur diye vermistir kan sulandiriciyi doktor verdiyse kullan
SiriusA Zeynayzey benim balgamlı öksürük ile başladı. Grip semptomları ile devam etti. Yaklaşık 10 gün böyle devam etti. İki gündür sol tarafıma ağrı saplandı. Nefes darlığı başladı. Başta böbrek taşından şüphelendiler ama ultrasonda taş çıkmadı. Bütün de covid olduğumu öğrendim 😢 şuan %10 falan nefes alıyorum. Her nefes alışımda sırtıma ciğerlerime batıyor. Allah düşmanıma bile vermesin çok kötü bir durum
Zeynayzey SiriusA benimde balgamlı öksürük var grip belirtiler var tat yok koku yok ayağa kalkmaya dermanın yok gibi hiç bi işi tutamıyorum canım bişey istemiyor bi iki güne geçmezse bende yaptırcam test