Buseceyb Asliitncr Hastanemizle anlaşmaları vardı sanırım doktorumuzun da öyle. iki bin tl indirim aldık, ama sizinle aynı şeylere mi bakarlar bizim de bilmiyorum
Serapp777 Bugun yaptrdık doktorun klınıgınde aldılar kanımı ıstnbla genoks a gonderıyolarms.9000 lira ödedik.Umarım hersey yolunda çıkar 🤲
AyEmGul Lcn1 merhabalar, ben Ankara’da yaşıyorum ve bu testi yaptırdım. Bundan yaklaşık 5 ay önce yaptırdım. O zamanki fiyat 6000 ₺idi. Yaptırdığım yer de Denge Tıp Laboratuvarı diye bir yerdi. Sonucumun çıkması 15 günü bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam. 🤔
Love13 Buseceyb canım bende nipt plusa yaptırdım da fetal dna yı sonucunuz kaç günde çıktı acaba ? Bide istanbulda mıydınız kargo süreci oldu mu kan gitmesi için ? 7 günde çıktı demiş çoğu kişi ama bana da 15 gün dediler 🙈
Buseceyb Love13 Biz istanbulda olduğumuz için aynı gün gitti sonuç canım ama kan aldıkları günü saymıyorlar sonraki gün işleme alınıyor, bana da 15 gün dediler 10. Günde çıktı sonucu ❤️
Love13 Buseceyb çok teşekkür ederim bende istanbuldayım yarın 10 gün olacak inşallah güzel haberler alırız bizde 🥰❤️🙏🏼
Emine12456 @Buseceyb merhaba firmadan memnun kaldınız mı onu soracaktım da çünkü internet sitesi açılmıyor hiçbiryerde sayfayı da bulamadım telefonla kadınla konuştum ama güvenilir mi değil mi bilemedim o yüzden size sormak istedim yarın yaptıracağım dolandırıcılar ile karşılaşmak istemiyorum😅
Buseceyb Emine12456 Bize nipty plus firmasını doktorumuz önermişti biz de güvendik haliyle, evet ben de internet sitelerini bakımda yazıyordu. İçiniz rahat olsun bence merak etmeyin yaptırabilirsiniz.
Love13 Emine12456 bana firmanın katalogunu doktorum vermişti o yüzden güvenebilirsiniz bizde oraya yaptırdık sonuç bekliyoruz 😁
Hayalpy Bende Muğla da yaptırdım yeditepe üniversitesine 6500 liraya 21 kromozoma baktırmıştık sonuçlarımız 15 günde geldi