Gizem_1635 Kızlar 128/110 tansiyon yüksek mi 37 haftalık hamileyim yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum ama küçük böyle yükselmemişti hiç
KLORAKHANIM Gizem_1635 evet kucuk birazcik yuksek cikmis ama cok korkma bence düsurursun tuzdan falan uzak dur boll bol su iç ve limon ye bir iki dilim bir seycik olmaz. Zaten dogum yaklasmis sık dişini 🙏 o günler de bugunlere benzer sabret hencik gecer zaman
Nurinan Gizem_1635 bence doktoruna danış kuzum seni korkutmak istemem ama doktorum tansiyonun yükselince hemen beni ara demişti en iyisi doktoruna sor doğuma da az kalmış saglikli doğumlar diliyorum 🌸
nergis_a Kucugu yuksek canim karanlik sessiz bir odaya gec gozlerini kapat dinlen yarim saat sonra tekrar olc
dmtturan Benim normalim 11/6 hamilelikte 12/7 falan oluyor kalp hızı da artıyormuş biraz daha ama takipte kalmak lazım küçüğü yüksek baya evet
Gizem_1635 Nurinan evet bana da yükselirse gel demişti 14 9 u geçerse demişti ama hastanede bi kere 15 10 yükseldi bekledik düştü eve göndermişti
Nurinan Gizem_1635 inşallah kuzum benim bir aksilik yoktur sende sağlıklı olursun bebeğinde dualarım sizinle 💓
Gizem_1635 Nurinan yatışım yapıldı magnezyum serum taktılar sonda taktılar sabah ikisi çıkıp sonuçlara bakılacak tansiyonum düştü
Gizem_1635 Nurinan sabah belli olcak canım idrar toplanıyor magnezyum serum var 3 saatte bir tansiyon Nst bakılıyor
Ecxfhhh Geçmiş olsun canım bende normalde düşük tansiyon taşiyorum 11,12 normal olmasina ragmen kaldiramiyorum yuksegi benimde nabiz yuksekligi sorun oluyor 110 108 yatinca düzeliyor allahtan