Assdf 27+1 haftalığım sanki 2 gündür bebeğimin hareketleri azaldı yani hareket ediyor ama hafif dokunuşlarla böyle ve gün içerisinde az bu durumu yaşayan var mı korktum açıkçası eşimde çok evhamlısın diyor bilmiyorum napıcam
Bnmv-1 Assdf ben yaşadım acile bile gitmiştim 27. Haftada ve 30. Haftada olmuştu o haftalarda çok normalmiş
Zeynep_61_70 Assdf bende aynı canım kaç gündür pek hareket etmiyor bende acicakdim aynı postu sağolasın açmışsın brndr öğrenmiş oldum 😘🥰
nevauraz Assdf benimde aynı üç dört gündür tetanoz aşısı olmuştum ikinci doz ondan mi diye düşündüm o kadar hareketliydi ki birden azaldı ve bir yerini yaslıyor bende de güçsüz geliyor hareketler dışardan hafif dalgalanma şeklinde hissediyorum direk tekmesi çok az
heleminnosminnosminnos Assdf aynısı bende yaşadım 28 de başladı yine hareketlenmeye sanırım diğer arkadaşımızın dediği gibi şekli değiştiği için biz anlayamıyoruz :)
Busbusu Bu haftada bnde post açmıştım az hareket ve güçsüzdu doktora gttim poposunu dönmüş o yuzdn hissetmiyosun bebeğin çok hareketli dedi bı hafta snra duzelti çok sukur
Assdf Busbusu çok teşekkür ederim ya içim rahatladı sanırım benimkinin de poposu dönük çünkü karnıma sert bir yerini dayıyor çok teşekkür ediyorum
Assdf heleminnosminnosminnos pazartesi randevum var zor bekliyorum bakalım ne halde çok teşekkür ediyorum ❤️
Assdf Bnmv-1 içimi rahatlattınız çok sağolun bende gidicem de eşim sakinleştiriyor pazartesi randevum var artık orada görürüm sağ sağlim 👼
Assdf Zeynep_61_70 rica ederim ne demek 💖 benimde 2 3 gündür böyle acaba diyorum yoruldum ondan mı ama sanırım normal artık yeri daralıyor biz de istiyoruz ki sürekli hareket etsin gece gündüzü ayırıyor artık karanlık ve aydınlık gece normalde hareketli olurdu dün gece hiç etmedi korktum bende çok ama normal sanırım
Zeynep_61_70 Assdf evet canım bencede normal dediigni gibi yeri artık daraliyor brnimkide geenelde geceleri daha aktif ☺️🤭
Assdf fndaaaaa valla bende 1 2 gün az hareket edince çok korktum ama normal yani benim ki bu akşam biraz hareketlendi ama 25 26 da çok daha hareketliydi böyle olunca korktum bende pazartesi günü ne olur ne olmaz doktora gidicem bakalım napıyor
fndaaaaa Ayrıca benim hep.sag tarafta daha bi şişme var sanki hep orda toplaniyo gibi kasigin aşağı bölgesinde de hep hareket hissediyorum tahminimce kafası aşağıya dönük bacak kollar yukarıda gibi
Assdf fndaaaaa benim de aynısı hep sağ tarafımda orada sertleşiyor yani sanırım poposu baya kasıyor kendini arada bir hiç korkmayın bir şey yoktur sonuçta sertlıgı vs hissediyoruz
Assdf nevauraz benım bu gece biraz çoğaldı ama bu haftalar da normal diyorlar 30 dan sonra iyice çoşuyormuş insan korkuyor ama Allah büyük korusun bebişlerimizi 👼
ParildayanYildiz Assdf meşhur 27.hafta bu haftada bir sorun var galiba bende o haftada 1 hafta fln hep aşırı az hissettim hareketlerini 28+1de kontrole gittiğimde kızımın pozisyonundan dolayı hissedemiyormuşum meğer🤦♀️