Flz-cner98 Kızlar merhaba 36+5 hamileyim 1 hafta sonra doğumum var ve yoğun boğaz enfeksiyonu oldum doktora gittim KLAMOKS 1000 mg antibiyotik verdi dünden beri kullanıyorum ama sanki bebeğin hareketleri azaldı gibi hissediyorum varmı böyle bi durum yaşayan
Mdorukk Flz-cner98 yeri daraldığı için olabilir canım benim kadın doğum doktoru mu verdi antibiyotiğini
AyseYldz Flz-cner98 Bende geçen hafta augmentin 1000 mg kullandım. Birbirlerinin yerine kullanılan antibiyotikler sanirim. Bende influenza olmuştum. Bence hastalıktan azalmıştı hareketler ama hareket ediyordu iyileşince daha kıpır kıpır oldu sanki bebeğim.
Flz-cner98 Mdorukk kulak burun boğaza yönlendirdi onun yazdığı ilaçları kendi doktoruma gösterdim o şekilde başladım ilaca
Flz-cner98 AyseYldz çok dikkat ediyoruz ama bu salgın mahvetti bizi bebeklerimizi nasıl korucaz bilmiyorum 😔
AyseYldz Flz-cner98 Bende çok dikkat ediyordum ama once 2.5 yaşında ki kizim oldu 2 kere doktora gittik hic influenza dan suphenmedi baska şeylerden şüphelenip bogazindan burnundan sürüntu kan idrar ne varsa yaptırdık. Bir de cocuk 5 gün ateşten mahvoldu surekli bana yapıştı hastaliktan kizim iyileşti bende başladı dr a gittim hemen ınfluenza dan şüphelendi gebeler cok geliyor dedi ve pozitif cikti. Ama cidden mahvetti. Hamileyken daha da zor. Rabbim sifa versin herkese bir daha hasta olmayalim sağ salim doğuralım büyütelim insallah