Nurcanben Arkadaşlar ben yeni gebeyim tam olarak kaç haftalık bilmiyorum ayın 14 ünde keseyi görmeye gidicem benim 3 gündür kasiklarim ağrıyor normal mi bu sizce ?
Liliales Nurcanben kasık ağrısı çok normal ben de endişeleniyordum. Kanama olmadığı sürece korkacak bir şey yok
Busraerkr Nurcanben 17 haftalığım hala her kontrole gittiğimde doktorum adet olacakmişsin gibi ağrı olması normal diyor canınızı sıkmayın 🤗
Gunes63 Nurcanben benim de son adet tarihim 2 kasım 5+3 üm daha önce de bi gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı. Doktorum çok aşırı olmadığı sürece kasık ağrılarının normal olduğunu söylemişti
Denizahsen Nurcanben kaşık ağrılarınızın olması da çok normal ben 10 haftalık hamileyim halen ağırlarım var ilk 3 ay ağrılar normal görülüyor bebek yerleştiği için rahim büyüyor. Kanamanız falan olursa dikkat edin mutlaka hastaneye gidin
Nurcanben Denizahsen evet uygulamaya göre öyle ama son adet tarihime göre falan betaya göre öyle değil sanki betanin daha yüksek olması gerekmez mi o haftalarda 🤔
Nurcanben Denizahsen hayır 1 kere değil beta artisim iyi işte zaten o yüzden tekrar kan vermeden direk kese görmeye çağırdı doktorum
Denizahsen Nurcanben o yüzden size sordum ya beta takibi yaptırdınız mı diye bana da haftanıza göre az geldi ama doktor bir şey demediyse normaldir demek ki geç döllenme de olmuş olabilir
Nurcanben Denizahsen evet sanırım geç döllenme 2 kere kan verdim çünkü beta artisim iyiymis 55 ile öğrendim 2 gün sonra 141 olmuştu
Nurcanben Busraerkr riskli gebeliğim var bu nedenle korkmustum rahatladım. Bide grip olmuşum oksurukten ciğerlerim patlicak
Busraerkr Nurcanben Çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🥰