Honeyballl AngeL- 46 bitiyor bugün yarım saat sonra son 45 gün 🤭🤭🤭 aşırı heyecanlıyım ama bir durgunlukta geldi anlamadm
AngeL- Honeyballl aynı bedende son günler.. artık durduğu kadar durmayacak😒 Bende bazen bunu düşününce durgunlaşıyorum. Yolumuz yokuş ama nasıl güzel😍🥹 bu günleri özleyeceğim… 🥹🙏🏻
Mom-babyyy AngeL- son haftaların ağırlıdir o onları da koyarsın şükür valiz hazır sende darısı benim başına 😂
AngeL- Mom-babyyy aman hazırlarsın gün gün ☺️bana 28. Haftada doğuruyormuşum muamelesi yaptıkları için hazırlamak zorunda kaldım ☺️
Mdorukk AngeL- bakalım 8 de gelmezse bir de erkek bebiş biraz kilosu da var normal zor olur o yüzden gelmezse Sezeryana dönebilir ☺️ ama inşallah gelir deme öyle kızzz
AngeL- Mdorukk kötü niyetle demedim 🙈 hani normal doğumda ne zaman oluca belli değilya o yüzden dedim ☺️ Allah gönlüne göre versin kuşum🙏🏻 Bebiş için hangisi uygunsa öyle doğsun normal yada sezeryan farketmez bence ☺️
Aselsmoms AngeL- aminnn canım inşaAllah hepimiz sağlıcakla Alalım kucaklarımıza burda da paylaşalım pozitif doğum hikayemiz diye😍🤲🤎
Sena00 AngeL- öyle ya rabbim kurtarsın sizide sağ salim kucağınıza alın inşllah ikinci gebeliğim yeni öğrendik zaman geçmiyor sanki 😁gerçi öyle diyoruz bı bakmışız zaman su gibi geçmiş
Honeyballl AngeL- valla bende bugünleri özleyeceğim sanırım biraz da biteceği için durgunlaşıyoruz her şeyi hazır hastane çantasını hazırlığına başladık Rabb’im hepimize güzel sağlıklı zamanın da hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
Mom-babyyy AngeL- çevreyi boş vermek gerekiyor bu zamanların değerini bilmemiz gerekiyor özleyeceğiz çünkü herşey halledilir zaten 😊
Mihribani Tinasu maşallah şimdilik sadece arada kasık ağrısı oluyor hafif hafif o kadar şuan için başka bişey yok henüz
AngeL- Meyrik kaç haftalıksın kuzum doğmazsın hemen enseyi karartma ☺️ o geleceği zamanı bilir annesii😍
Mdorukk AngeL- ayyy kötü dedin demedim kuzuuum yanlış anlama🥰❤️❤️❤️ bu ara herkes öyle söylüyor o yüzden öyle dedim. Tabi sağlıklı gelsinler bebişler gerisi önemli değil ❤️
Meyrik AngeL- 33+1 olucaz dakikalar sonra ama ilk gebeligimde yasamdigim şeyleri yaşıyorum resmen pranses gibiymisim o zaman