3babymom Mustafayigitvebeytugannesi başka resim var mı bu sırtı dönük ya hani tam yandan varsa atabilrmisnz
Mustafayigitvebeytugannesi 3babymom yok canım başka resmi üçüncü çocuk olunca artık fazla gitmiyosun doktora malesef 😂
Mustafayigitvebeytugannesi aysenur-1998 inşallah canım Allah’ım gönlüme göre versin benim istediğim de kiz 🤲
catandgirlmom Mustafayigitvebeytugannesi haha allah gönlüne göre versin inşallah sen ne hissediyorsunn
Mustafayigitvebeytugannesi catandgirlmom bişey hissetmeye de korkuyorum gönlümden kız geçiyor beni gören kızın olcak diyor ama umitlenmekte istemiyorum 🌺
aysenur-1998 Mustafayigitvebeytugannesi inşallah canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun gönlündeki olsun🤲🏻🥰
catandgirlmom Mustafayigitvebeytugannesi inşallah ben hiç anlamıyorum tahmini yorum yaptım doktorlar bile yanılıyor 🥲🥲 benimde 2 abim var sonrasında kız gelmiş inşallah sizinde öyle olsun sağlıklısıylaa
mjgnylmz-21 Mustafayigitvebeytugannesi  kizlar bnada yorum yparmisiniz
prematureannesi_ Mustafayigitvebeytugannesi erkek gibi 😂 hayırlısı olsun inşallah hep tersi çıkar dediklerimin ama 😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi prematureannesi_ tersi çıkarsa sen erkek demeye devam ette canım kız olsun 😂😂 hatta bidaha de erkek diye ne kdar cok dersen o kdar çok tersi olur belki 😂😂😂 kız gece Gece güldürdün beni sağol teşekkür ederim 😊
prematureannesi_ Mustafayigitvebeytugannesi 40 defa diyince oluyormuş hdhdhd 40 defa içimden diyim bari Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Mustafayigitvebeytugannesi prematureannesi_ inşallah canım çok teşekkür ederim gönlüm kızdan yana umarım olur 🤲 🌺
Mustafayigitvebeytugannesi AyFa1608 ayy inşallah valla ağzınızdan bal damlıyor mutlu oluyorum yorumları görünce 😊🌺🤲