Prenses34_annesi Minigim38 aynen ben de çok severim mutfakta vakit geçirmeyi özellikle hani yemek yapmayı da çok seviyorum ama genelde pastane işlerini daha çok seviyorum ellerim daha çok yatkındır 🥰
Ayse_Nuryusuf01 Prenses34_annesi öyle teknoloji gelişti ama dediginiz gibi durumu olmayan biri yada yemek konusunda yasağı olan sağlık problemleri olan birileri içi zor bir durum
usenmedimyaptimbirvelet Prenses34_annesi aklımda ıspanak vardı ama eşimin ağzından bal gibi dökülen “akşam dışarda yiyelim mi” sözünden sonra ıspanak falan kalmadı direkt tamam dedim hahajdhsh
Prenses34_annesi usenmedimyaptimbirvelet aynen o söz her şeyi siliyor insanın yapacağı şeyi bile yaptırmıyor 🤣🤣🤣
Dilek-K0 Prenses34_annesi hamsi kızartıcam üzerine de kızartırken soğan doğrarım Ispanak yemeği yaptım bide Salata 😂
Prenses34_annesi Dilek-K0 oh kız yine iyisiniz hadi ha güzel dümeni yapmışsın senin aslan parçasına afiyet olsun size bende mantıkla salata yaptım mantı açtım şok 🤣🤣
Minigim38 Prenses34_annesi benimde öyle hep farklı tatlı kek kurabiye falan denerdim. Şimdi yapamıyorum elim kolum bağlı 🥲
Dilek-K0 Prenses34_annesi ooo kendin açtın bidee 😂😂 harikaa bolca afiyet olsun sınavım var daha sisteme girip soruların yüzüne bakamadım 😂 eşim gelsin de işten yalını verirken yapsın sınavımı 😂😂
Prenses34_annesi Dilek-K0 Allah seni iyiliğini versin ya ben de önüne bir kap su koyayım bari 🤣🤣🤣 aynen kendim açtım 😆😆
nur34_ Prenses34_annesi haftasini nadir yemek yapıyorum genellikle disarda oluyoruz yada esim yemege evde olmuyor yapmiyorum bnde
Prenses34_annesi nur34_ bebişimle kendin için yap canım boş ver hepsini eşini her türlü her yerde yer doğru söylüyorsundur yine de afiyet olsun 🥰🥰
Dilek-K0 Prenses34_annesi hamaratsın o zaman ellerine sağlık 😂👏 kafası çalışşın diye arada da çaylarım napim artık 😂😂