Fatmadeniz Arkadaşlar buraya çok yazdım çok şiddetli kaşınıyorum diye her gittiğim doktor ilgilenmedi başından attı geçen hafta Çapa tıp fakültesine gittim deriden parça aldılar temiz çıktı sonra kan testı yapalım dedı alp 135 çıktı diğerleri normal çıktı ama sonuçları doktora göstermek için gittiğimde hiç biri yoktu toplantıya gitmişlerdi bugunde nst vardı Ümraniye kadın doğumda Sibel hanım vardı tahlilimi gösterdım ve acil yatış verdi 35 haftalıgım ve koleztas teşhis konuldu hiçbir devlet hastanesi yada özel hastane yapmadı 3 aydır deli gibi kaşındım dua edin bebegıme birşey olmasın 37 haftada alırız duruma göre dedıler
Gencanne01 Fatmadeniz 38 de acil kolestazi ile Doğuma alındım çok zor bır surectı br ara ölücem sandım 4 hastane sonrasında şans eserı çok skur ki iyi bir doktora denk geldım hem ben hem bebegım kurtuldu . Doğum hıkayeme etıketleyebılırım ıstersen
Kbrsoy Benim de kolestaz değerlerim sınırda çıkmıştı canım erken teşhis olduğu için ilaçla durduruldu. 31. haftadan beri doktora haftada 1 gidiyorum. Doğana kadar gelişimini yakından takip etmek istedi doktorum. Şimdi 35 haftalık olduk inşallah zamanında sağlıcakla alırız bebeklermizi kucağımıza💚
Gams Bende acil sezeryana girdim kolestaz şüphesiyle, 35. Haftada aşırı kaşıntılar başladı ne yaptıysam hangi doktora gittiysem geçmedi, değerlerimde de aşırı yükselme olmuyordu, 2hafta kadar değerlerde yükselme olmadan gizli de devam edebilirmiş kolestaz, max 37. Haftada bebeğin alınması gerekiyormuş ,36/2 de sezeryana girdim, çok şükür bebeğimde ben de gayet iyiyiz, ama biraz daha beklense sıkıntılı sonuçlar doğabilirdi, çünkü bebek kaka yapmaya başlamış suyumun rengi bile değişmişti . Şükür tam zamanında müdahale edildi🙏🏼 Böyle durumlarda doktor çok önemli, rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🏼