Zeynep_61_70 dilann22 valllaha canım ben yedim yiyiorum da hâlâ çünkü çok seviyorum 🤭🤭☺️☺️ inanma bence öyle birşey Yok
Minigim38 dilann22 benim ensemde çilek lekesi var çilek mevsime geldiğinde kızarıyor hafif çilek şeklini alıyor. Ben hamile iken yemiştim ama bisey olmadı
Zumra_elif61 dilann22 canım benim hepsi hurafe yok ciğer yeme ciğer gibi leke olur falan inanma kalbini ferah tut sen ❤️❤️🧿
dilann22 Zeynep_61_70 doğdu mu bebiş? Valla yiyorum bende şuan aşerdim napim ciğerde yemiştim önceden😂
Zeynep_61_70 dilann22 yok doğmadi canim ama oğlumda da yemisdim çok hiç birşey olmadı şükür bundada yiyorum vallaha 🤭☺️ korkma birşey olmaz
Minigim38 dilann22 yok olmadı ama ben elimi yerken Bi yerime sürmedim elime değdiğinde yıkadim ve genelde böyle leke yapacak şeyleri çatalla yada tatlı kaşığı ile yedim😊
Zumra_elif61 dilann22 lakin tekke türbe önünden geçerken dikkat et ben inanmadım dikkat etmedim bacağımın arkasına baldır denen yere 4 parmağımla dokundum oğlumda aynı leke var biyerine dokunmamaya dikkat et dua et geç 🙏🏻
Aslaninannesi01 dilann22 hurafe çilek yedim, kaç kere ciğer doğradım oğlumda nokta kadar yinw leke yok
Haticeecn Hiç takılmayın öyle şeylere canınız ne istiyorsa onu yapın 😂 bn hurafelere kalsaydım hiç bir şey yiyemeyecektim
Merve201119 dilann22 ben hamileligimin başından beri kilo kilo çilek yedim dokundumda yedimde çocuğum doğdu leke filan yok tamame hurafe bana gore