Bsrabuse Merhaba kızlar benim adetim düzenli değil çok karışık 2 ay üst üste düzenli oluyor sonra 42 gün sürüyor adet olmam. Yani Ağustos’un 20 sinde hasta oldum en son 2 ekimde adet gördüm ve sadece 2 gün sürdü 4 ekimde bitti hastalığım ve parçalı bir şekilde adet gördüm. 4 ekimden beri gün aşırı ilişki oldu normalde kahvaltı yapmam açlık hissi duymam yani ama 3 gündür sabah erkenden açlık hissiyle uyanıyorum yüzümde çok fazla sivilce çıktı ve göğüslerim sızlıyor ve ağırlaştı dün gece aniden hiç birşey yokken ağlama tuttu çok duygusallaştım kasıklarımda ara sıra ağrı giriyor idrarım koyu ve sık idrara çıkıyorum. Acaba bunlar başına gelip hamile olan varmı aranızda biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
KlncA Bsrabuse bu kadar kendinizi dinleyip strese gireceğinize kan tahlili yaptırın böyle hamilelik anlaşılmaz boşuna umutlanıp üzüledebilirsiniz.. Şuan psikolojik olarak herşeyi hamileliğe yoruyorsunuz normal olarak 🙏🏻 Allah hayırlısını versin 🙏🏻
Bsrabuse KlncA 4 aydır deniyoruz bir çok test yaptım adetime daha var oyüzden yaptırmıyorum sadece böyle şeyler yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı öğrenmek istedim
Fatmamdk Benimde adetim çok düzensizdir aynı senin gibiydim en son 16ağustos da adet gördüm bir daha görmedim bu hafta belirtileri hissetmeye başladım hastaneye gittim şuan 6haftalık hamileyim. Kendini strese sokma yani canım direk git hastaneye 4haftalığı geçmişse de gebelik testinde çıkıyor ama yine umut etmeden git kan ver daha önce benim umutlarım kırıldı çünkü 😏
Deletedmom429 Valla canm.bnce kan ver direk dort aydor bnde ugrsiom bnde sorun yk henuz esimde gtmdi doktra fzla denemede yapamioz acikcksi uc snlk evlym geri cekilmyle korundk hep iyiki brkmisiz dort aydr ugrsiorm dedign belirtlr bnde hep oluo hele bu ay sizladi goguslr digr belirtlri ztn yasiom kac aydir ama yne regl oldm gcti smdi ovulasgn testi siprsi vrdm bide onu denycm takvme uyuyom olmuo dun arkdsm aradi bi snlk evlilr hapla korunuodu brkti ilk ay regl oldu ikinci aydi bu ay kaynnda kalioz calisma yapamioz dmsti orda dun aradi iki gn gecmisti adeti icime dogdu kesin hamile kalrsin sn ddm ve dedgm cikti kan vrdi hamileymis sevindim ama bi yanimda uzuldu asiri drcede sigra icen brsi bide ama kalmis iste ben artk hicbisye inanmiorm adetim gecikmedgi surece belirtilrde umrumda dgl kan ver kesin sonuc ogrn canm
Bsrabuse Deletedmom429 daha erken diye yapmak istemiyorum çünkü 2 gün kanama gördüm 15 gün geçti kanamadan ama belirtilerim 2 gündür fazla
Fatmamdk Bsrabuse hayır ne kanama ne bulantı hiç bişey hissetmedim ben ama içine doğar derler ya bana öyle oldu koli taşırken hafif baş dönmesiyle gittim test aldım öğrendim
Deletedmom429 Bsrabuse yerlesme kanmasi diye bisey varmis bi umut belki gebe olblrsn dediklrne gore insallah oyledir😊