Okaradeniz 36 da Mixovul kullandim cok yakior ve akior ama kullanim sonrasi kesinlikle i kasintim ve siskinlik gecti hafif sikintim devam edior doktora yine sorcam.Bildigim kadariyla mantar bebegi de etkileyebiliomus
Ysn Okaradeniz ya sizde de yakma oldu mu 4 saat önce koydum fitili yanma başladı hâlâ da var ama akıntıyı kesti
Okaradeniz Ysn oluor canim ben gece yatmadan once koyuyordum ama gece bile yanmasi hissedilior mumkunse camasirinizi hafif degmeyecek sekilde giyin yakior cunku.Ama ertesi gune sikayetlerde azalma oluor.
Ysn Okaradeniz öğlen 12.30da koydum ilk iki saat fena yanma hissettim şimdi yine hissediyorum ama daha hafif
mervek123 Asli33 fitil sonrası gelen akıntı ne renkti?Bende kullanıyordum da bende hafif idrar sonrası yeşil akıntı geliyordu doktoruma söyledim bu fitili verdi,fitil koyduktan sonra ki sabah her zaman olan bolca bir beyaz akıntım geldi sizde nasıl oluyordu
Asli33 mervek123 aynen benimde yeşildi fitilden snra beyaz sümüksü kıvamda atmaya başladı dışarı canım benim temizlenmiş çok şükür inş sizinkide geçer 🤲🏼