Öncelikle yumurta toplama işleminde yemene icmene biraz dikkat et ve her iki tarafta stres yapmasın çok etkiliyor. Zaten toplama işleminde anestezi alacağın için birşey hissetmeyeceksin. İşlem sonrası biraz dikkat et bende 24 yumurta toplanmıştı, yumurtalığım dönmeye baslamis ve bunun üzerine karnım su toplamaya başlamıştı benim için çok fena bir süreçti. Sonrasında kaliteli kalitesiz yumurta ayrılıp döllenme yapıldı. İlk gün 3 yumurta dollenmisti ikinci gün 5 e çıktı. Bu döllenme işlemi her gün kontrol ediliyor durumları iyiye mi kotuyemi gidiyor diye. Uzun lafın kısası sadece 3 yumurtam 3 günlük embriyo olarak hayatta kaldı doktorum onları da tehlikeye atmamak için dondurma kararı verdi. Sonra transfer aşamasi uyanık oluyor ben başıma ne geleceğini bilmediğim için çok kasilmistim. İdrara sıkışık giriyorsun ve inan bana 2 dk bile sürmüyor sakın kendini kasma. Benim ilk transferim tutmadı ilkinde hiçbir iş yapmadım sadece yattım. İkincide ise gittim çamaşır astım evi supurdum ve şuan minik bebeğim benimle beraber ikiz transfer yapıldı şuan sonuçlarım iyi daha 5 hafta oldu. Cumartesi günü hem keseyi görmeye hemde kalp atışını duymaya gideceğim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin