kizannesii17
Canım ben 36. Haftaya kadar aspirin kullanacam, bebeğin kalp atışını duyduktan sonra iğneye başladım hemen ve hergun bir tane kullanıyorum. doğumdan iki hafta sonraya kadar da kullanmaya devam edecem. Bence iyi ve ilgili bir doktora danışın çünkü sadece aspirin yeterli olmayabilir. Buradaki doktorlar gerçekten iyi ve ilgili, hiçbir teste gerek yok deyip yapmamazlik etmiyorlar yada hangi tedavi yöntemi en etkiliyse onu uyguluyorlar yani bunun kararını hastaya bırakmıyorlar. Bir doktor hangi ilaç iyi geliyorsa onu tavsiye etmeli,ikisinden birini kullan dememeli sonuçta her ilacın kendine göre bir dozajı ve yan etkileri var.. bence kendinizi böyle doktorlarin insafına bırakmayın.. benim iki kaybım var ve gerçekten çok zor psikolojik olarak benim için, hala bile etkisindeyim.bir doktorun tavrını veya ilgilenme biçimini beğenmemişsem hiç durmam başka bir doktora giderim. Zaten iki kaybım oldu kendi doktorum neden olduğunu falan anlamadı yada araştırmadi.hemn başka doktora gittim ve sadece bir testle sorunun ne olduğunu buldu ve şuan çok şükür tedavimle iyi ilerliyoruz.insallah böyle de devam eder.. herkes için hayırlısını diliyorum