Hepinize merhaba 17.10.2022 tarihinde doğum yaptım gönül isterdi ki hemen ertesi günü yazayım ama berbat bir lohusalık geçirdiğim için anca yazacak fırsatım oldu.Hamileliğimin 4.ayında doktorum başka hastaneye gitti ve yerine gelen doktor çok gençti o dönem çok çekindim tecrübesiz olduğunu düşündüm hatta doktor arayışına girdim ama iyi ki devam etmişim onunla bu yola ❤️ beni o kadar güzel yüreklendirdi ki bebeğimin kilosundan kaynaklı ilk sezeryan olmak zorunda kalacağımı söyleyince kapıya çıkıp ağlayarak eve gelmiştim sezeryan gözümde hep çok büyürdü ilk kalkış diye korkutmaları kesilme fikri benim gözümü çok korkutuyordu 1.5 hafta sonraya gün verdi sanki günler geçmedi ama o gün geldi çattı sabah kalktım ağlayarak arabaya bindik hastaneye gittiğimde ilk Sezeryan bendim o kadar korkuyordum ki ameliyathaneye aldılar anestezi doktoruna yalvardım beni genel alın diye ameliyatım genele döndü o anda doktorum geldi neler olduğunu sordu söylediklerinde beni ellerimden tutup kaldırdı bebeğimi ilk benim görmemi istediğini söyledi beni ikna etti ve iğne vuruldu kendimi kastığım için 4. De girebildiler ne anlatıldığı gibi bi acısı var nede öyle felç riski falan bildiğiniz kıpırdadım iğne yapılırken istemsizce ve şükür bi sorun olmadı sonra hemen yatırıp sondayı taktılar ameliyat başladı çok iyi bi doktorum olduğunu o an anladım bana sevgiyle şefkatle bi doğum yaptırdı bebeğimi göğsüme koyduğunda ona öyle bi minnet duydum ki anlatamam sonrasında kızımı götürüp babasına verdiler benim ameliyatım devam etti bitirip odaya götürdüler ilk anda hiç birşey hissedilmiyor zaten 6 saat sonra uyuşukluğum geçtiğinde hemen gaz çıkarma oldu o yüzden bekletmediler hiç sonra ağrı kesici taktılar bütün gece yenilendi o yüzden ağrım yine olmadı 6 saat sonra ilk kalkış dediler o kadar korkutmuştular ki ebeler beni kaldırmak için geldiklerinde hüngür hüngür ağlamaya başladım annemi odadan çıkardım bağırcağımı düşünüyordum çünkü ama gerçekten sanki adet olmuşum gibi bi ağrı hissettim belimi dik tutamadım sadece ilk kalkışta onun dışında kalkıp tuvalete gittim direk ve yatağa oturup makyaj yaptım herkes şaşırdı hatta 1 gecemi hastanede geçirip ertrsi gün çıkış yaptım bende normal doğum yapmayı çok isteyenlerdendim ama maalesef olmadı dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmiştim ama iyi ki sezeryan olmuşum bile dedi böyle 10 tane bile doğururım dedim hatta 🤣 yani işin özeti sezeryan öcü değil kızlar korkmayın 😅