Edolili Kızlar merhaba 🤗 Birinci hamileliğimde vücudumun birkaç yerinde lekeler oluştu . İkinci hamileliğimde yüzüm için tedbir almak istiyorum. Yüzünüz için kullandığınız krem var mı? Doktorum Bioderma önerdi siz ne kullanıyosunuz?
hemsireacemianne Edolili ay bende de oluştu . Gebelik lekesi dedi doktor yapacak bişey de yok dedi . Gündüzleri güneş kremi şurup dışarı çık dedi 😅 çözümünü var ise valla bende istiyorum
Hallerimvarbenim Edolili Kuzum ben organik vegan pahalı kremler kullandım cildim için yine de bana mısın demedi yüzüm böyle minik minik leke oldu sanırım istifra etmekten damarlarım çatlıyor bilemiyorum. Birde erkek çocuğu güzelleştirir derler bugün aynaya bakasım gelmedi 🥲
berceste5155 Edolili ben doğal ürünler satan rahiki mahtum markasının hamileler için olan setini kullandım yüzümde renk değişikliği küçük küçük lekeler oluşmaya başlamıştı kullanmaya başlayınca cilt rengim açıldı lekeler de kayboldu doğuma kadar kullandım bşr daha leke oluşmadı
hemsireacemianne Edolili evet yüzümde canimn . Dudak kenarlarında . Hiç memnun değilim kendilerinden 😀😀
Edolili hemsireacemianne Benim vücudumdakiler kaldı daha da büyüdü 🙄 Şimdi ikincide korkuyorum yüzümde çıkar diye
Hillary Solante ve mustela güneş kremi önerildi,solentenin kıvamı cok yogun oldugu için mustela kullanıyorum memnunum
Fatmiks Kızlar olanlar için hamilelik vs süreç bitince arbutin gibi serumlar kullanılabilir leke açıcı ama hamilelikte güneş kreminden başka çare yok gerekirse 3 saatte bir yenilemekte fayda var hele ki dışarıdaysanız, evdeyken de sürmek çok önemli 🥰 https://www.hepsiburada.com/soltis-gne-koruyucu-krem-spf50-pa-50-ml-p-HBV00000SZT4Q?magaza=Dar+Kozmetik&url_src=and-product-detail ben bu ürünü çok beğeniyorum, kimyasal filtre içermiyor, hamileler için de uygun ☺️
Fatmiks Edolili benim şimdiye kadar gördüğüm maalesef çünkü en büyük etken güneş ve zararlı ışınlar, televizyon telefon bunların ışıkları bile ciltte leke yapabiliyor kii hamilelik dönemi daha da hassas bu yüzden en büyük silah güneş koruyucu ☀️
Edolili Hallerimvarbenim İlk hamileliğimde vücudumda çıktı büyüdü ve kaldı şuan aşırı korkuyorum 🙄 Çok mu zor geçiyor hamileliğiinn canımm 🙆🏻♀️
Hallerimvarbenim Edolili Yani buna da şükür tabi hastahanede geçirenler var ama evet zor geçiyor malesef kuzum az kaldı artık napalım dayancaz 🥰
Basakozbek Önlem almak ve lekelerin büyümesini engellemek için mineral filtreli güneş kremi kullanmak lazım. Oluşan lekeler için sadece azelaik asit öneriliyor hamilelere tabi içeriğinde başka asitler vs olmaması önemli
Hallerimvarbenim Edolili Arka arkaya ikinci gebelik ama ilk doğum olacak kısmet olursa çok uzun aylardır hamileyim😅