Artu Bfduam Yani diğer tüm değerlerim de aşırı yüksekti imkansız gibiydi evet adet hiç olmuyordum menopozdaydım bilimsel olarak imkansızdı oldu çok şükür bal büyük vesileydi tavsiye ederim
Artu Bfduam Kusura bakmayın ama sorularınız gerçekten düşündürücü…Bir kadının menopozda olduğunu gerek adet olmamasından gerek hormon değerlerinden,rahim ve yumurtalık görüntüsünden çok net anlaşılır diye düşünüyorum yani onlar doktor ya o sebepten:)
BurcuArya35 Tugcezeynep89 canm merhaba ben 36 yaşındayım 6 aydır gebelik oluşmuyor diye Dr a gittim bircok test yaptılar Amh ta bakılmış 0.11 di değerim daha Dr a gösteremeden o ay hamile kalmışım biraz kafadan atmak lazım sanırım rahat birakmak lazım
Bfduam Aysnshn3- hamile kaldığın zamanlarda fsh kaçtı? Yemene, beslenmene dikkat ermiş miydin çok su içme çay içmeme, ekmek yememe gibi.
Artu Zeyno800 Evet onlar sizi yönlendiriyorlar sabah akşam olarak icindeki bitki karışımı da hastalığınıza göre yapılıyor sayfaya girip bakabilirsiniz bende şans eseri buldum
ear3112 Tugcezeynep89 c life kullanmanızı öneririm instagramda sayfalarını inceleyebilirsiniz ❤ doktora sormuştum ama tavsiye etmiyorum dedi ben yine de kullandım şu an hamileyim herşeye faydası var macunun rahimde ilgili yumurtalıkla ilgili
Kvser Tugcezeynep89 gönderiniz önüme geldi baya zaman geçmiş ? Şuanki durumunuzu süreciniz nedir ? İnşallah gebelik elde eldebilmişsinizdir 🙏🏻
ozi086 Tugcezeynep89 45 yaşında arkadaşım amh 0,2 ve Şuan hamile 🥰 mucize bebek olmaz diye birşey yok
Narcicegim Amh 0.19 du eşimin sperm hızı ve sayısı oldukça düşüktü direk tüp bebek dediler kendiliğimden hamile kladım amh tek başına pek bi anlam ifade etmez fsh bakılması gerekir ve eşinin değerlerine
Narcicegim Zeyno800 FSH 7.23 diğer hormonlarımda hep normaldi ama çok kişi var amhsi çok düşük olup fsh normal olan hala bu AMH hormonunu tam olarak açıklayabilen bir araştırma yok önemli olan kaç folikül olduğu yazıyordu makalelerde
Zeyno800 Sedayildiz hamile kaldınız ay sadece ovulasyon testiyle mi takip ettiniz Fsh yüksekken normalde de gebelik olunmaz deniliyor Rabbim.isterse veriyor
Sedayildiz Zeyno800 aynen zaten son iki ay bırakmıstım artık tahlil vermiyordum Ovulasyon testi ve DHA kullanıyordum
Sedayildiz Zeyno800 Allah isterse veriyor valla imkansız dediler bize tüp bebekle bile ihtimalin zor dediler ben hiç umudumu kesmedim hep allahtan bekledim