ozgeylmz61 Merhabalar arkadaslar yarin 34.haftamiza giricez bugun muayene oldum bebegim 1970gr fakat doktorum 2 hafta once muayene etmisti ozaman 1760 ti 2 haftada az gram almis protein agirlikli beslen dedi bebegin kilo almasi icin ne yiyip icmeliyim fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacim var🙏🏼🙏🏼
KlncA ozgeylmz61 et tavuk ağırlıklı beslenmeye çalış ozaman canım 👍🏻 muz ve kaşar peyniri çok öneriliyor ama onlar da fazla şeker ve yağ içeriyor kilo aldırıcam derken zararı olmasın aman dikkat
Aysehatun ozgeylmz61 bebegin kilo almasi icin protein agirlikli beslenmen lazim haftada en az 2 veya 3 kere balık,kirmizi et,organik yumurta gunde iki,süt günde iki,ceviz,kasar peynir,pekmez,multivitamin ve omega3 almayida ihmal etme
eCeCik ozgeylmz61 kesinlikle günde 2 yumurta ve sütü öneriyorum 1 haftada 400gr almıştı benim bebek korktuk çok alıyor diye doktor yeme yumurta sütü kes dedi bu hafta hiç almamış mesel😂 2 yumurta ve günde yarım kutu süt kesinlikle öneryorım
deletedmom734 ozgeylmz61 sabah iyi haşlanmış yumurta ve süt Ara öğünde yoğurt veya ayran ceviz badem fındık Akşam baklagiller tavuk et balık tüketmeye çalış canım
SedanurAydnAta eCeCik ne sütü içtiniz siz öyle bende içtim 4 kutu süt 10 günde 170 gram almış sadece 🤷🏻♀️
eCeCik SedanurAydnAta normal market sütü içtim günde 1 paket içiyordum bide 2 yumurta yiyordum mutlaka günde 1 öğüm proteinli yiyecekler yiyordum böyle aldı bu hafta kestiö bunları almadı😀
SedanurAydnAta ozgeylmz61 canım benimde 34+1 de 2 kilo 25 gramdı 😓 ondan önceki hafta litre litre süt içtim fındık badem ceviz ne varsa düzenli yedim 10 günde 170 gram almış doktor genetik dedi çokta zorlamaya gerek yok kuzenim hiç sağlıklı beslemedi şişe şişe kola içti 3300 doğdu çocuğu benimki en fazla 2800 olurmuş 😓
Esra___ ozgeylmz61 Cnmm bu haftalardan sonra kilo genetiğe bakıyor o yüzden çok üzme kendini kaşar süt haşlanmış yumurta ceviz et balık kuru yemiş bunları mutlaka tüket ama zayıf doğacaksa zayıf oluyor