Kubra2423 Gecenin 4 ben çok hastayım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum ne yapacağimi bilmiyorum 8 +3 hamileyim önere biliceğiniz birşey varmı yeterki boğaz ağrım geçsin felaket bir ağrı var
Ccayyonn Kubra2423 Ben de 20+3 deyim. 2 gecedir ben de uyuyamıyorum boğaz ağrısından. Yutkunmakta çok zorlanıyorum. Sıcak su içiyorum bol bol limonlu ballı pekmezli ama nafile 😔 meyveyi de eksik etmiyorum geçmiyor. Geceleri uyanıyorum bir daha ağrıdan uyuyamıyorum. Napıcaz hiç bilmiyorum çok çaresizim😔
Gunes99 Kubra2423 boğazlı kazak giy veya boğazını sar. Göğüs üstüne de sıcak su torbası koy yoksa eğer bir tane havlu koy. Ben hasta olacağımı anlayacağım zaman öyle yapıyorum. Hemen geçiyor. Süt ıhlamur vs. De içebilirsin. Birde evde varsa yarım soğan in üzerine karanfil Batır baş ucuna koy enfeksiyon giderici. Sabaha birşeyin kalmaz Allah’ın izni ile
Tiiffany Kubra2423 allah kahretsin ya bu nasıl salgın bilmiyorum. 1 ay önce yaşadım cok uzun sürdü öksürük mahvetti. Şimdi yine yakalandim aynı seyleri yaşıyorum. Zencefil zerdeçal ihlamur cayi yapın ve ılık süt için
Ellia Bogazını kuru tutma sürekli nemlendir canım , istersen gargara yapabilirsin sirke ile,bitki çayı tükete bilirsin kafeinsiz yani ıhlamur,kuşburnu gibi .
Kubra2423 Ellia ah denememmi hiç uyumadımki berbat bir haldeyim yinede çok teşekkür ederim öneriniz için
Canankyaisk Bende aynı durumdayım. 22 haftalığız ama boğazım çok kötü uyutmuyor, sanırım bi baktıracağım hastanede boğazıma /( çok geçmiş olsun
Kubra2423 Ccayyonn gebeliğin ilk adlarındayım diye annemlerdeyim annem bakıyor bana ALLAH razı olsun binkez az öce bal yedirdi şimdi Bali süt ısıttı nafile yinede çok kötüyüm boğaz ağrım geçmiyor bu 3 gecem böyleyim ALLAHIM yardımcımız olsun sabır versin inşeALLAH Size çok geçmiş olsun RABBİM en kısa sürede bizlere şivasını versin inşeALLAH 🤲🏻
Kubra2423 Gunes99 Valah boğazlı değilde yorgan altındayım zaten bol sıçak basıyor beni çok teşekkür ederim öneri için soğanda şu dönemde en nefret ettiğim kokular arasında yinede sicak su torbası gögüsüm için ayarlarım
kuzumvebenn Kubra2423 Çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım bugün biraz daha iyiyim çok şükür limon sirke tuz su ile gargara yapın çok iyi geliyor bide elmayı küçük küçük doğrayın kaynatın demlensin için baya iyi geliyor