Aasslliik 35. Haftaya girdim bir turlu doymuyorum 😞 gün içinde hafif seyler yiyorum yemeğimi akşam yiyorum ama gündüz sanki hic yememiş gibiyim her öğün yemek mi yicem napicam ne beni tok tutar ? 🤷🏼♀️
Gulcag Aasslliik ben 24 haftalık öyleyim Doğuma 100 kilo gidecem 😒😔 her seferinde doktorum tartıya çıkarmasın diye durmadan soru soruyorum 😬😂🙈 kızıyor yoksa 🙄
Calasun Aasslliik bende yeme yerken kendimden geciyorum tabagdaki hic bitmesin😂🤪istiyorum ve ben hep yiyeyim 🤭 daha26dayiz kabizlik sorun seker cikti doktor hep yasak koyuyo 😂 hamileye yasak olur mu ama😢😪
Seyma18 Aasslliik aynı ben ya 😁 35+1 sürekli yemek yemek istiyorum ne görsem cnm istiyor hele evde olunca sürekli birşeyler atıştırma hissi oluyor nasıl geçecek bu his bilmiyorum
Dodoveannesi Bende de durum aynı. sürekli birşeyler yiyorum. durduramıyorum. çok az kaldığı için kafama takmamaya karar verdim 😊
Aasslliik Gulcag ay bende ya hele ilk aylarda cok kilo almışım doktor bana diyet verecekti öyle devam etseydim 🤣🤣
Mila_01 Bende kendini durduramıyor iyi her an dolabın başındayım yetmeyecek diyorum bir bakıyorum ooooo
Gulcag Mila_01 Hahahahah sende benim gibi eşim diyor daha dün yaptık alışveriş evde ne besliyoruz 🙄😂 sonra ye aşkım bebek 15 kilo olsun 😂 bir insan çıkaracam çünkü içimden bebek değil😱😂😬
Gulcag Mila_01 Allah’ım tek değilmişim 😂 bende biz abartıyoruz sanıyordum apartmandakiler de siz kaç kişisiniz evde diyor 😂🙈
Nefesliva Aasslliik bende ilk defa bu hafta acıkmaya başladım doymuyorum normalde çok iştahsız geçiriyordum 36 haftalık oldum
Gulcag Aasslliik aynen kuzum ilk 4 ay hiç almadım 4-6 arası 3er 3er gittim 😂🙈 doktor her gittiğim de şoka girdi 😬😂 garip ama sadece göbeğim şişiyor 🙄 3 ayım var Doğuma göbeğim daha ne kadar büyür 😬
Aasslliik Gulcag benimde ya basketbol topu var gibi karnımda 😅 arkadan hic hamile gibi değilim göbek deligim fırlayacak diye korkuyorum 😂 17 kilo aldım toplam heralde 20 yi bulurum 🙈🤷🏼♀️
Aasslliik Seyma18 bende ya dayanamıyorum cips çikolata felan seviyorum öyle seyleri nesquik cok yiyorum 🙈