yumamiii Kızlar merhaba ben Kocaelide akademi hastanesindeki nuri hocayla medical parktaki Ünal hoca arasında çok kaldım bilen duyan memnun kalan varsa yazabilir miii?
Rozmari yumamiii merhaba ben 12.haftama kadar Nuri hocaya gittim sonrasında Ünal hocaya geçtim şu an 22.haftadayım yani doğum konusunda hangisi daha iyidir bilemem ilk gebeliğim Nuri hoca da kalabalık oluyordu çok muayeneler kısa sürüyordu bir de ben test tahlil ne varsa hepsi sık yapılsın diye düşünen biriyim Nuri hoca daha doğal akışında olsun istiyor her şey o yüzden görüşlerimiz uymadı Ünal hocayla daha çok anlaştım benim kafama daha yakın tahlillere testlere dikkat ediyor yaklaşımları farklı sadece ikisi için de iyi doktor olduğunu söylüyorlar bence kendiniz deneyin ikisini de hangisi içinize sinerse ona gidersiniz haftanız erkense eğer değiştirmeniz sorun olmaz birinden diğerine
Whatdeding yumamiii bence hiç düşünmeden ünal türkay. Ünal Türkayın işinde çok iyi ve ilgili olduğunu ailemdeki birkaç kişiden biliyorum. Çok profesyonel bir doktor uzun yıllar devlette çatır çatır doğurtmuş kendileri😀
kalbiminpariltisi yumamiii Ünal bey aslında iyi bir doktor yaklaşımı vs çok iyi ama benim ikili testim için nipt testi yaptır falan dedi ve başka doktora göründüm hiçbir sorun yok ikili test sonucun gayet iyi dedi mesela sonra nipt testi için aradım verdikleri numarayı ve resmen bana sordukları soru şu oldu kim yönlendirdi hangi doktor vs ismini aldı medicalde hemşiremiz var gidip kan verebilirsiniz dediler aklıma gelen şey şu resmen reklam tanıtım komisyon gibi şeyler. Başka hastaneye gittiğimde doktor hiç öyle konuşmadı mesela. Sırf bu yüzden hastaneden doktordan çok soğudum çok kararsız kaldım anlayacağınız
Sedaorannn Ben Nuri beye gidiyorum sanirim nerede olursa oraya giderim onun için o kadar memnunum kendisinden kimseye değişmem canım doktorum 😂 24+1′im 🌸
Sedaorannn yumamiii ben öyle bir problem yaşamadım aksine 3 ay çok kotuydum sivi kaybi vardi bunyemde bana yatiş verip gayet ilgilendi ben 2 senedir ona gidiyorum daha once bir duşugum oldu yine en iyi ilgiyi ondan aldım ona tedaviye gittim aksine ne sorarsaniz cevap veriyor ben arkadaşim muayene olurken bile kendim için soru sordum bir çok kez ve telefon numarasi mevcut bir şey olunca da oradan istediğimi soruyorum zaten dakikalarca muayeneye gerek olduğunuda duşunmuyorum bir problem olmadiktan sonra bebege bakiliyor konuşuluyor bitti yani☺️
Sedaorannn Rozmari Bence tahlillere testlere dikkat etmeyen doktor yoktur. Ben ikili teste de girdim şeker yüklemesine de detaylı ultrasona da hatta ekstra carpintim oldugu için tekrar kan testlerimi istedi Nuri bey. Test konusunda sanmıyorum dikkatsiz olacağını açıkcası
Rozmari Sedaorannn ben 12.haftaya kadar gitmiştim şeker yüklemesi kısmına daha gelmemiştim ama benim ikiz gebelik ikili test ya da fetal DNA ikisini de önermedi tüp bebek doktorumun verdiği ilaçlar için de bırak bunları dedi o yüzden ikilemde kaldık o sıralarda bir de sanırım enerji iletişim meselesi doktordan beklentilere göre değişiyor durumlar yoksa Nuri hocanın da iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar doğum yapanlar onda
Rozmari Whatdeding ben de Ünal hocaya takipliyim gerçekten profesyonel laubali bir doktor değil ama samimi ilgili birisi anlayışlı çok hastasının dediklerine önem veriyor siz de hamile misiniz?
Whatdeding Rozmari evet hamileyim😀Ama Ünal hoca medikale geldiğinde ben başka doktorun takiplisiydim. Doktorum Ümit hoca çok memnunum canım benim😬😬
Rozmari Whatdeding evet o doktoru da duydum herkes çok övüyor ben de memnunum Ünal hocadan o 2020 de gelmiş medikale Derince eğitim araştırmadan ben de devletten geçtiği için onu tercih ettim daha yoğun oluyorlar tecrübeleri fazla oluyor devlette kocaeli doğum paketi postunda gördüm sizi doğumdan önce mi sonra mı alınıyor nasıl başvuru oluyor ayrıca İzmit belediyesi de gönderiyormuş izmit merkezdeyiz biz diğer ilçelerden de Kartepe için duydum bebek paketini
Whatdeding Rozmari Ben bu sene geldi diye biliyorum ama 🫤 kocaeli büyükşehir belediyesinin hediyesi bu. Zaten daha yeni uygulama dendi bana. Sanırım 30. Haftadan sonra geliyorlar. Bence bi 153 ü arayıp bu konuda hakkında bilgi alın. Belki isminizi de yazdırırsınız. Çantası da güzel gerçekten Tahir başkan sağolsun😬😬
Yesimkurocak Bende Nuri beye gidiyorum. İkinci gebeliğim kuzumu da Nuri bey de doğurmuştum. Gayet memnunum samimi ve güler yüzlü evet yoğun oluyor. Ama yine de sizi cevapsız bırakmıyor.
kalbiminpariltisi Rozmari doktor arayışım devam ediyor, Gölcük medardaki doktorları beğeniyorum ama hastaneyi beğenmedim çok yoğun vs sırf hastane için medical i tercih edeceğim yine ama doktorumu değiştiricem, ümit hanıma almayı düşünüyorum bir sonraki randevumu
babylokum Ünal hoca takipliyim cok memnunum yaklaşımı iletişimi naifliği sorularınıza hızlıca geri dönüşü 🙏🏻 ve en öenmlisi hamilelik zor bir süreç sizi asla panikletmiyor her daim içinizi ferahlatiyor sakince yaklaşıyor. Ben cok pimpirikliyimdir doktorumda öyle olsaydı cok sıkıntı yaşardım. Randevulara genelde saatinde girebiliyoruz ve 15 dakika rahat sürüyor. Bir daha hamile kalsam yine Ünal hocay giderim canim hocam😌🌺