Semaaaa1 Nazendehanim doktorumda şakayla karışık herşey normal gözüküyor herşeyin normali en güzeli ama ben sana güvenemiyorum diyor 🤣 açıkçası iki doğumda da bende kendime güvenemiyorum galiba. Bi yandan da kendimi rahat hisseediyorum sanki cok zamanım varmıs gibi ama baya baya az zaman kaldı 🥹 hareketlerim kısıtlandı iyice uyumak desen zaten 9 ay boyunca sola yatmaktan olmuyor artık cok sıkıntı 🤣 ama doğum daha da sıkıntı. Hayırlısıyla cok acılar cekmeden atlatırız inşallah hepimiz
Nazendehanim Semaaaa1 Canım iyi diyorsun da henüz doğum kasilman başlamamış en azından doğum anına kadar rahat dur 😂😂 He başlar ağrı hissedersin o zaman korkman gerekiyorsa kork😂😂😂 ama o ana kadar rahatlat kendini . Banada bugün dogurursun dogurursun sadece bebek çok daha kilo almasin dedi 😂😂
Nazendehanim BadoDe Allah şifa versin ,sağlıkla kavuşun yavrunuza. Neden kendi hekiminiz dogurtamiyor bahsettiğiniz durumlardan dolayı mı . Özel hastane mi devlet mi bazı özeller en ufak durumda kabul etmiyor
BadoDe Nazendehanim Çünkü covitşi hastayı özel hastane kabul etmiyor. Devlet hastanesinde doğurursma karantina altında işlem yapılıyor. Benim Doktor’um da dış doktor olduğundan başkalarının eline kalırım maalesef. Dualarınız için Allah razı olsun inşallah herşey yolunda gider 🤲
Nazendehanim Denizaslan1402 Devlette de yapılıyor ama bazı doktorlar doğum anında bakmayı uygun görüyor belki onunla ilgilidir
Burculi_ Nazendehanim 37+5 im haftaya cumartesi sezeryan olacağım şafak 7 tabii daha önce gelmek istemezse kızım 🥰 son günler baya zorluyo nefes alamıyorum yatamıyorum dönemiyorum kasik ağrısı ve zaman durdu sanki
Nazendehanim Burculi_ Günün belli olması daha stresli ve heyecanlı sanki ,benim gece karnım agriyinca pazarlık yapıyorum hayır şimdi olmaz karnım aç ,uykum var ,saat geç ,dinç olmalıyım diye 😂
Sbhdr Nazendehanim evet ya maalesef. Benlik sıkıntı yokta annemler geldi daha doğurmayacak mısın dıye strese sokuyorlar. Şaka yapıyorlar güya eşimle annem ama ben çok rahatsız oluyorum😔
Nazendehanim Sbhdr ona ben de tahammül edemiyorum ,doğsun artık diyenler oluyor üstelik 7 aylıkken falan diyorlardı zaten 2 düşüğüm oldu nasıl geriliyordum o cümleyi duyunca
Sbhdr Nazendehanim Sanki içimizde kalacak. Doğuran unutuyor valla bu psikolojiyi. Herkese rağmen sağlıcakla kucamıza alalım
Taricat Elf96 amin canım Allah razı olsun cümlemize insaAllah 🤲🏻🥰 spinal olacak canım zaten epidural normal doğumda belden yapılan ağrı kesici katater iğne oluyor . Sezeryanda genel ve spinal seçeneği var ☺️ sizin nasıl olacak ?
Elf96 Taricat Amin. Doktorum spinal dedi o ne nasıl oluyor bilmiyorum sonrasında olumsuz etkisi vqrmi bilmiyorum. Arkadaşım epiduralli sezeryan oldu 2 kere öyle dedi normal doğum da da kullanılıyordu da sezeryanda da duydum da hangisi iyidir bilmem
Taricat Nazendehanim bir tek sağıma yatabiliyordum rahatça artık öyle de yatamıyorum canım kalp hastası olduğum için soluma asla yatamıyorum hemen fenalasiyorum zaten şimdi sağa yattigim halde uyuyamaz nefes alamaz oldum 🥺 Allah büyüktür bakalım dediğin gibi az kaldı 🤲🏻
Nazendehanim Sbhdr aaa bide şey var doğsun bı keşke içimde kalsaydı diyeceksinciler 😅 amin inşallah 😍
sssebo Nazendehanim hiç bırakmadım kendimi ev içerisinde hiç oturmuyorum sürekli çömelerek hareket ediyorum hatta ama gelmiyor hanımefendi 😂 Dışarıda tek başıma yürüyüş yapmaya cesaret edemiyorum artık. Umarım hepimiz sağlıkla kolay bir şekilde kavuşuruz evlatlarımıza 🥰