02leyla Kayaozge gerçekten ya Bizim market var eşim artık bıktı ki çikolata gofret bisküvi getirsin 😂😂😂
Kayaozge 02leyla İnan benimki de öyle yetmiyor birde gidip ben alıp geliyorum 😂 ama bir yanım da korkuyor çünkü aşırı tatlı tüketiyorum şeker yükleme testi ine gireceğim inşallah bir sorun çıkmaz 😌
02leyla cansualisa hem sana hem bebişe şifa olsun canım Benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç yeme içme yoktu hep kusuyordum Bunda da tıka basayım sonum hayrolsun 😂😂🙈
02leyla Kayaozge valla bacım yetmiyor bir çekmecem abur cubur çekmecesi sürekli boşalıyor Bu bebek bana çok kilo aldırıyor 😂
cansualisa 02leyla bnmde 2. İlkindeee prensesim de 28 aldım oğlumda 11’kilo aldım 30 gün snra doğuruyorum inş😀😀😀
sedamom00 02leyla neden benim canim geceleri hafif şeyler yemek yerine hamur ve yoğurt şeyler istiyor özellikle el yapımı mantı 😋😋
cansualisa 02leyla inş kuzum evet kızımda ilk doğumumdu 28 aldım 2. Hamileyim 30 günümüz kaldı 11 aldım suan
02leyla cansualisa benimde ilk kızdı sadece 8 kilo almıştım Şimdiki erkek 27.haftamdayım şuan 8kilo aldm bnde