Elmir-2525 Bende sgk olduğum İcin bugun 33. haftalık oldum rapor aldım. Bundan sonrası nasıl ilerliyor. Muhasebeye vericez. Baska basvuracagımız yer var mi
Demetelisa Elmir-2525 çalışamaz mı aldınız ya sgk iş görmemezlikte yazıyor mu sizin rapor benim sağlık Bakanlığı istirahat raporlarına işlemiş Dr asistanı.Sizde nasıl bi anlatır mısınız
Elmir-2525 Demetelisa . Rapora hıc bakmadım esime muhasebeye vermesi İcin direk verdim. Standart kac hafta izin varsa o kadar aldık. Toplam 16 hafta mı acaba yoksa daha mi az bilmiyorum.. . Dogum izni benim aldıgım rapor..
sahin17 Evet özellikle ödemeyi alan varsa bilgi verebilirmi? raporu verdikten nekadar sonra nekadar miktar yatıyor acaba
Hlydyg Merhaba raporu nereden görebilirim e devlette bulamadım, doktorumun asistanı e devletten bakabilirsin demişti
happiestMom Hlydyg e devletten iş göremezlik yaz aramaya ilk cıkana tıkla orda raporlarımda görünüyor canım.
Hlydyg happiestMom teşekkür ederim gördüm sisteme yeni düşmüş, bitiş tarihi yazmamışlar olması gereken bu şekilde mi
happiestMom Hlydyg evet bu sekilde oluyor sen ne zaman doğum yaptın haber veriyorsun iş yerine bende yeni aldım öyle biliyorum.