Alparslannannesi Kızlar ovulasyon testinde dün pik kırmızıydi denemedim hastaydım bugün yine test yaptım aynı şekilde kırmızı sizce yumurtlama olmuş ama çatlaması mi bugün değerlendirmemiz olur mu yoksa onun çatlaması mi beklim
Cilemm1 Alparslannannesi canim yumurtlama varsa bugünü degerlendir catlama oluncada catlama gununu degerlendir. Avokado ye bir hafta boyunca.
Momsy410 Alparslannannesi canim ovulasyon testi 36 saate kadar yumurtlama olacagini gosteriyor. Gun asiri ilsikiye girmeniz iyi olur.
ysmnkrc Cilemm1 avokadoyu nasıl yiyorsunuz bana çok tatsız geliyor herhangi bir şeyle karıştırıyor musunuz acaba
anneolmakzoramagulusuyeter ysmnkrc tuz pulbiber limon falan karıştır ye ben öyle de sevmiyordum ama faydası var gerçekten
Momsy410 ysmnkrc canim ben cok seviyorum sade de ama sarimsak zeytinyagi limon tuz karisimi 🤤 ekmek yabda ufak kraker uzerine surup yenilesi
Cilemm1 ysmnkrc avokadoyu yumusak olandan aliyorum sert olanlar acı oluyor tadi bnde yiyemiyorum. Ama yumusak olunca kremsi bi tadi var zaten dilimleyip ustune bol limon ve tuz atiyorum cok guzel oluyor 🤌🏻😁
ysmnkrc anneolmakzoramagulusuyeter faydalarını çok okudum o yüzden ben de denemeye karar verdim teşekkür ederim bilgiler için 🌸
Alparslannannesi anneolmakzoramagulusuyeter çatlama olduğunu silikleşince mi anlıyoruz canım ve o an da mı degerlendirmeliyiz
Alparslannannesi Momsy410 valla canım sadece 1 kere denedik oda olur olmaz Allah bilir şansıma eşim hasta
anneolmakzoramagulusuyeter Alparslannannesi net iki çizgi yumurtlama günü demek canım eğer ki ertesi gün silikleşirse çatlamış demektir 24 saat içerisinde değerlendirmeniz gerek