zumzum Haftamdayım kızlar. 🥹🧿🌼El, ayaklarım şişti. Özellikle ayaklarım.hamilelikten önce 37 giyerdim, son iki gündür 38 inanılmaz sıkıyo. Ayaklarım, ayak bileklerim davul gibi lambur lumbur hissediyorum yürüdükçe. Neden olur bileniniz varsa yada tecrübe edeniniz yorumlara bekliyorum. 🥺🥹
enakcs zumzum herkesin bünyesi farklıdır elbet ama benim ödemim doğumdan iki gün önce başladı birden bire bacaklarım ayaklarım davul gibi oldu bir gün öncede çok kemik ağrım oldu sonra ki günde sancılarım başladı suyum geldi
Evremmmerve zumzum merhaba bende böyleyim elim ayağım şişti yüzüm şişti aciyor da ödem oldu.doktoruma sordum tuzu tamamen bırak dedi.ama bu dönemde normalmiş
Esmay zumzum aa benimde 39 +4um dun baktım ayağım şişmiş hic ödem olmamıştı bende karnım olmasa kimse hamile oldgumu anlamaz yüzüklerim parmagimdan dusuyordu bende sasrdim ayagimin sismesine
zumzum Evremmmerve kaya tuxu yemeye özen gösteriyorum. Aşırı tuz kullanımım yok. Son 2 gün oldum böyle, vallahi şaştım kaldım.🥴 Çok geçmiş olsun sizede. 🌼🥹
zumzum Evremmmerve işin tuhaf tarafı hayatımda farklılaşan bişey de yok. Ne çok yoruldum, ne çok tuzlu yedim. Mayalı hamur gibi şişiverdi bileklerim, ayaklarım. 🥹🤣