Birranneee Benim göğüslerim küçük baya suan 14+6 dayim önceden göğüslerim hassasti simdi o hassasiyet gitti ve içimde bi korku göğüslerim büyürmü bebegim emebilirmi aynı durumda olan varmi acaba hep bole bi korku var içimde sütüm olurmu bebek emebilirmi diye
Zeynayzey Birranneee bacım keşke benimkide küçük olsa 😅benimkiler ilk doğumumda çok büyüdüler ama büyük olmasına rağmen emmedi kızım halada büyükler ve büyümeye devam ediyolar
radiantmother35 Benim göğüslerim 75 bedene bile küçük geliyodu benimde o haftalarda göğüs hassasiyeti biraz gitti şu an 19+2 hassasiyet çok çok az göğüslerim 85 beden 90 a doğru gidiyor 😂😂😂🙈🙈🙈😅😅😅
Birranneee radiantmother35 aa cok sevindim ya benimde öyle 75 zor doluyor yani peki ne zamandan sonra büyümeye başladı sizin göğsünüz😅
radiantmother35 Birranneee 3 hafta falan oluyo yani 16 haftalık hamileyken falan başlamış değişmeye 😅
Birranneee radiantmother35 teşekkür ederim peki birsey daha sorucam normal taktığınız sudyenmi takıyorsunuz sürekli yoksa büyük felan aldinizmi 😊
radiantmother35 2 tane 80 2 tane 85 almıştım şimdi 1 tanede 90 alcam ama ben hep büyüdükce almaya özen gösteriyorum yada pentide kendi içinde a dan d ye kadar adlandırılanlar var onlarada bakabilirsin istersen ☺️🫶🏻