Melissargun Laurenkiz ay Rabbimin izniyle sağ saglim sağlıklı sekilde kucağımiza alabilsek ne mutlu bize :) rRabbim kolay dogum nasip etsin hepimize . Karnımız düşünce ne kadar süre içinde sürede doğururuz acaba bir bilginiz var mı?
Ayse53 Melissargun canım eli kulağında belkide. Doğuma yakın ishal çok sık karşılaşılan durummuş bağırsaklar kendini temizleyip boşaltıyormuş doğum anında tuvalet durumu gerçekleşmiyormuş bünyenin yaptığı bişeymiş
Melissargun Ayse53 Allahimmm 😱 3-4 gündür ishalim.Ve 1 haftadır büyük tuvaletime günde 6-7 defa cikiyorum
Ayse53 Melissargun doğum kursunda öğrendiğim ebelerin hamilelerde gördüğü en sık durummuş. Lavmana sondaya gerek yokmuş bünyemiz zaten bağırsakları temizliyormuş. Belirtiler baya var sende canım inşallah bi sancıyla doğurursun doğumun kolay olur 😊
Deniz34 gebeliğin son haftalarına doğru Doğum yaklaştıkça amniyotuk sıvı azalması oluyo 60 70 ml kadar bide karnın düşüyo aşağı bebeğin kafası oturuyo kanala ondan olabilir mesela benim karnım çok büyükmüş öyle diyorlar ama alıştığım için o kadar büyük gelmiyo bana 😊
deletedmom321 Melissargun doğum yakın olduğunda olurmuş bu, doğum belirtileri arasında yazıyor çoğu yerde. Endişelenecek birşey yoktur