1Gunes Ylzklkn kuzum bez stogu yapma bebeğinin cildi hangisini kabul eder denemeden bilemezsin. Her marka her bebeğe gitmiyor malesef ki pişik yapar tahriş eder denemeden stok yapma
Ledeyna21 Ylzklkn aslında bez stoğu yapmak çokta mantıklı değil bebeğinize yaratmayabiliyor bazı markalar sonra elinizde kalmasın şimdilik ona başlamayın derim
A_syma Ylzklkn Daha dogmadiysa stok yapmayin. Teni almaz,pisik , alerji durumu olabilir. 1 2 3 numara hic stoklanmamali bence. Cok kullanilmiyor. Buyudugunde stok yapilabilir. Belirlo kiloda ilerlerken.
Mavikalem Begonya28 1 numara 2-3 paket alınmaz. Birden küçülüyor bezler. Asil az alınması gereken 1 numara duruma göre daha sonra tekrar alırsın
Ledeyna21 Mavikalem 1 numara 5 paket bile alınır yeni doğan bebekler altını çok fazla kirletir hemen hemen her emzirmeden sonra o yüzden fazlasıyla kullanılıyor
Elisam22 Ylzklkn 2 paketten fazla 1 numara almayın derim 2 ye çabuk geçiyor 2 numarada 3 yada 4 ten fazla almayin baby me marka deneyeceğim bu arada birini goon aldım
EmineDefneGokce Ylzklkn bebek doğmadan öyle bir hata yapma derim Her Bebek her bezi kabul etmiyor Benim kızım prima ve sleepy kabul etmedi mahvoldu poposu Hepsini verdim yeni doğum yapmış birine Doğum yaptıysanız 3 ve 4 numara stok yapın 1 ve 2 asla yapmayın
incitanem94 Ylzklkn bir ay 1 numara bir ay 2 numara kullandık. İkisinden de 120 civarı alıp duruma gore ek yapmak mantıklı yoksa elde kalabilir. 3 ve 4 uzun süre kullanılıyor onlardan paketlerce alabilirsin😂 bu arada sleepy alacaksan 1 numarası yerine direk 2 al digerlerinin 1 numarasıyla aynı boy çünkü. Ama bana sorarsan hiç alma bize pek yaramadı sleepy😁
zeynepaylaipek Ylzklkn bez stoğu asla mantıklı değil ilk kızımda yaptım biraz doğum yapınca herkes bez aldı geldi ev oldu bez yığını hep elimde kaldı çocuk büyüdü bende hep etrafa dağıttım bezleri şimdi bu kıza bir paket elli adet olandan aldım sadece market şurası bitince aldiririm diye düşünüyorum
Mavikalem Begonya28 Herkesin fikri kendine derken. Gelişiminin iyi olması minyon olduğunu değiştirmez. Herkesin bebeği senin bebeğin gibi değil daha iri bebeklerde var. Senin gibi cahiller herkesin bebeğini kendi bebeği gibi zanneder. Bebeklerin boy ve kilosu standart değildir
Lizbonn Ylzklkn Bence bez stoğu hiç yapılmamalı taa ki 3 numaraya gelene kadar. Bir de aldığınız bez bebeğinize iyi gelecek mi o da var
nese55 Stok yapmak mantıklı değil bezlerin içerisinde krem varmış o yüzden tarihleri de geçebiliyormuş bir de hangi bez alerji yapmaz bilemezsin bir de mesela benim arkadaşım bir numara dan direk 3 numaraya geçti o da olabiliyor
Tugcecanan Ylzklkn ben sleepy marka 4tane 1 numara 4tane 2 numara almıştım. 1 numara bitti ama Daha 1.ayı bitmeden 2 numaraya geçtik ve o da küçük gelmeye başladı 2 paket 2 numara hiç açılmamış duruyor 🤦🏻♀️ bizimki 2550 doğmuştu şu an 44 günlük oldu yarın gidip 3numara alıcam. Sleepy bezleri diğerinlerine göre biraz daha küçükmüş. Bence 1 numara bi paket alın sonrasında bebeğinizin gelişimine göre stok yaparsınız internetten sipariş verince hemen geliyor zaten bezler 🤷🏻♀️